TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Flip This House
Bij CT Homes vinden ze het tijd om twee grote Victoriaanse huizen in Elm Street om te toveren. Deze prachtige huizen, in de buurt van New Haven, zouden een grote winst moeten opleveren.
«
»
03:00 Nancy Drew
Ryan is maar net op tijd om Nancy te helpen. Nick wordt verrast door de verklaring van George. Bess maakt zich zorgen na een gesprek met Ace.
«
»
03:45 Nancy Drew
Nancy en de Drew Crew gaan naar de begraafplaats na een mysterieus telefoontje.
«
»
04:25 Below Deck Sailing Yacht
Daisy organiseert een diner met een zeemeermin-thema. Alli neemt een moeilijke beslissing. Sydney krijgt de opdracht om een lied over vrouwenemancipatie te schrijven. Jean-Luc trekt een glitterlegging aan en serveert zichzelf als toetje.
«
»
05:10 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn is de fouten van zijn bemanning beu. Tijdens een diner voor vrouwenemancipatie kraken de vrouwen elkaar steeds af. Sydney en Colin brengen de stemming er weer in met een origineel lied. Dani en Jean-Luc maken serieuze relatieplannen.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Frank is hartstikke blij wanneer hij en Mike door een oud gesloten speelgoedmuseum lopen die op het punt staat hun verzameling te verkopen.
«
»
06:55 American Pickers
Mike Wolfe gaat op bezoek bij verschillende verzamelaars die zijn passie voor auto's delen.
«
»
07:50 American Pickers
Tijdens het verkennen van de Appalachian Mountains in Virginia vinden Mike en Frank een schuilplaats vol geschiedenis. Ze vinden zelfs enkele herinneringen aan een bluegrasslegende.
«
»
08:45 Shipping Wars
Dwight en Tyesha moeten een belangrijke levering voor een jonge ondernemer regelen en Doug mag tonen hoe handig hij is als hij een breekbaar neonbord naar een verzamelaar in Chicago moet brengen.
«
»
09:15 Shipping Wars
Natasha probeert twee zeer zeldzame amfibievoertuigen naar de moerassen van Louisiana te vervoeren en Tamara moet een enorme tikihut-bar naar een tiki-fanaat in de woestijn vervoeren.
«
»
09:40 Shark Tank
Meerdere uitvindingen worden gepresenteerd, waaronder een zeevruchtenbroodmix, een uitvinding voor communicatie met huisdieren, een nieuwe badjas en een software-oplossing voor vroeg onderwijs.
«
»
10:30 Shark Tank
Een ondernemer uit Massachusetts, stelt voor dat vrouwen een gemeenschap oprichten waarin de prioriteit ligt bij goed leven. Een trio uit Williamsburg, Virginia, introduceert een nieuwe manier van watersporten.
«
»
11:25 Shark Tank
Een jonge ondernemer laat de Sharks kennismaken met een prijstool gericht op millennials. Twee ondernemers, introduceren hun revolutionair schoonmaakgereedschap. Een broer en schoonzus delen hun originele wijnproduct dat drinken nog leuker maakt.
«
»
12:15 Shark Tank
Drie ondernemers uit CaliforniŽ herdefiniŽren de kunst van het geven. Verder een reddingsvest dat gemakkelijker te gebruiken is, een online kledingbedrijf met producten uit Afrika en een alles-in-een, zelfbeschermende siliconen fopspeen voor baby's.
«
»
13:15 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in Huntington Beach in CaliforniŽ, op steenworp afstand van het magazijn van Darrell. Ivy en Rene werken samen in een poging om de grote plannen van Darrell en Brandon te stoppen. Jarrod en Brandi gaan op een date.
«
»
13:40 Storage Wars
Rene en Casey tonen hun zelfvertrouwen door bij de veiling in Rancho Cucamonga aan te komen met een karavaan aan vrachtwagens. Darrell hoopt zijn concurrenten af te leiden met donuts. Jarrod en Brandi plannen een jubileumfeest voor hun winkel.
«
»
14:10 Storage Wars
De kopers nemen het tegen elkaar op in Fontana, CaliforniŽ. De bijgelovige Renť gebruikt dezelfde rituelen als de vorige keer, in de hoop op nieuw succes. Ivy besluit het op zijn gevoel te gooien. Jarrod en Brandi weten de concurrentie af te troeven.
«
»
14:35 Storage Wars
De kopers bezoeken Lancaster, CaliforniŽ. Darrell en Barry hopen Ivy in zijn eigen achtertuin te vernederen. Ondertussen worden Jarrod en Brandi omringd door varkens, terwijl Rene een nare verrassing staat te wachten bij zijn nieuwste aankoop.
«
»
15:05 Storage Wars
De kopers reizen naar Moreno Valley in CaliforniŽ. Darrell staat er alleen voor, en Renť is niet van plan om met lege handen te vertrekken. Ivy richt zich ondertussen op luxueuze items, terwijl Jarrod zijn alter ego aan Brandi onthult.
«
»
15:30 Below Deck Down Under
Kapitein Jason Chambers laat zijn gasten kennismaken met een wereld van onderwateravontuur bij het wereldberoemde Groot BarriŤrerif in AustraliŽ.
«
»
16:20 Below Deck Down Under
Aesha en Ryan zijn het oneens over service en dat leidt tot een explosieve lunch. Brittini neemt het voor zichzelf op, en Benny wil niet bij het anker werken.
«
»
17:15 Below Deck Down Under
De bemanning ontrafelt wanneer veeleisende chartergasten hen tot het uiterste drijven.
«
»
18:10 Below Deck Down Under
Magda verrast de gasten door een show op te voeren. Aesha leert dat barista zijn niet makkelijk is. Ryan worstelt om aan de eisen van de gasten te voldoen. Een extra fooi maakt Brittini emotioneel.
«
»
19:05 Below Deck Down Under
De bemanning ontrafelt wanneer veeleisende chartergasten hen tot het uiterste drijven.
«
»
20:00 From
Sara moet de consequenties van haar acties onder ogen zien als het nieuws van haar terugkeer zich door de stad verspreidt. Victor en Jade sluiten een onwaarschijnlijke overeenkomst.
«
»
21:05 From
De spanningen lopen hoog op in Colony House als er bekend wordt dat er een voedseltekort is.
«
»
22:05 Transplant
Bash helpt Mags met een gunst en gaat een uitdaging aan met Karim.
«
»
23:00 Transplant
Het team van York Memorial heeft te maken met de levensveranderende operatie van een van hen.
«
»
23:55 Hudson & Rex
Als twee wandelaars dood worden aangetroffen bij een afgelegen kustpad, gaat het team op zoek naar een voortvluchtig duo dat wordt gezocht voor een reeks gruwelijke moorden op een kampeerterrein.
«
»
00:50 Hudson & Rex
Een getroebleerde popster wordt ervan verdacht haar verloofde te hebben vermoord. Na onderzoek brengt het team aan het licht wat de prijs van roem kan zijn.
«
»
01:45 Hudson & Rex
Nadat een journalist die op zoek was naar piratenschatten is vermoord, duiken Charlie en Rex in de competitieve wereld van de schatzoeker om de moordenaar op te sporen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers