TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 How I Met Your Mother
Met kerst op komst, vertelt Barney aan Ted dat hij Patrice een aanzoek wil gaan doen. Ted moet kiezen of hij het wel of niet aan Robin moet vertellen. Marshall en Lily komen ondertussen een kennis van de universiteit tegen.
«
»
12:05 How I Met Your Mother
Barney wil Patrice ten huwelijk vragen en Ted weet niet of hij dat Robin moet vertellen. Ted vraagt Robin mee als date naar het openingsgala. Marshall en Lily hebben een avond zonder Marvin en willen geen moment verspillen.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 Buffy the Vampire Slayer
Willow keert terug naar de duistere wereld van de zwarte kunsten, om Tara's noodlottige dood te kunnen wreken. Spike laat Sunnydale achter zich om een mysterieuze zoektocht te ondernemen.
«
»
15:55 Buffy the Vampire Slayer
Giles is ondanks zijn krachten niet bij machte om Willow tegen te houden, nadat haar wraakzucht leidt tot een campagne om de wereld te vernietigen. De zoektocht van Spike brengt hem in een confrontatie met een gruwelijke demon.
«
»
16:45 Buffy the Vampire Slayer
Giles werkt met Willow in Engeland en Duffy begeleidt Dawn op haar eerste dag op het nieuwe Sunnydale High, waar haar twee verrassingen wachten: ze krijgt een baan aangeboden en Spike duikt op.
«
»
17:50 Buffy the Vampire Slayer
Wanneer Spike Buffy en Xander helpt bij het bestrijden van een gigantisch wormachtig wezen, doet zijn vreemde gedrag Buffy beseffen dat Spike nu een vampier met een ziel is.
«
»
18:35 Buffy the Vampire Slayer
Willow keert terug naar Sunnydale, maar haar angst dat haar vrienden haar liever niet willen zien, creŽert onbedoeld een spreuk waardoor ze haar inderdaad niet kunnen zien.
«
»
19:35 Magnum P.I.
Een borgsteller huurt Magnum en Higgins in om een vrouw op te sporen die haar borgsom van 250.000 dollar niet heeft betaald. TC en Katsumoto gaan samen op een emotionele zoektocht naar Cade's moeder.
«
»
20:35 The Bank Job
In Londen in 1971 krijgt autoverkoper Terry plotseling bezoek van zijn ex-vriendin Martine die hem een verleidelijk aanbod doet: het alarm van een bank wordt voor een week uitgeschakeld. Hij besluit een inbraak voor te bereiden.
«
»
22:45 Your Highness
Wanneer zijn bruid wordt ontvoerd, gaan prins Fabious en zijn luie broer op een gedurfde missie om de erfgenaam te redden van een kwaadaardige tovenaar.
«
»
00:40 Impeachment: American Crime Story
Het Starr Report brengt de wereld tot stilstand. De president wordt afgezet. Linda wordt geconfronteerd met de nasleep van haar beslissingen, Paula maakt wanhopige keuzes en Monica denkt na over hoe ze verder moet met haar leven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers