TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Transplant
Bash krijgt ruzie met het nieuwe hoofd spoedeisende hulp, dr Neeta Devi. Mags probeert een kansarme patiënt te redden. June heeft problemen met haar nieuwe huisgenoot en krijgt een aanbod van Novak.
«
»
03:25 Transplant
Bash behandelt een man met een zeldzame ziekte. Mags gaat tot het uiterste voor een zwangere vrouw met een onbekend probleem. Een misverstand brengt Theo in de problemen. Devi gaat dingen veranderen.
«
»
04:10 Below Deck
Leigh Anne Tuohy, de inspiratie achter Sandra Bullocks personage in The Blind Side, en haar vrienden blijken een uitdaging voor Matt. Nico twijfelt of hij het hele seizoen volhoudt.
«
»
04:55 Below Deck
Nico en Brianna's band wordt hechter, ondanks dat Nico een vriendin heeft in Chicago. Na een onverwacht bericht neemt Matt vrij, om zich vervolgens te bezatten. Kate stelt Jen en Brianna op de proef, met onverwachte gevolgen.
«
»
05:40 Storage Wars
De bieders reizen naar San Jacinto in Californië, waar de selectieve Darrell en Brandon een muzikale aankoop doen. Brandi en Jarrod moeten samenwerken met Barry om winst te kunnen maken. Nabila probeert haar territorium uit te breiden.
«
»
06:00 American Pickers
Frank Fritz stuit op een Oktoberfest-juweeltje die voor hem gemaakt te lijkt te zijn.
«
»
06:30 American Pickers
Mike en Frank gaan de onverharde weg op in het achterland, op zoek naar unieke vondsten.
«
»
07:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:20 Storage Wars
De bieders reizen naar San Jacinto in Californië, waar de selectieve Darrell en Brandon een muzikale aankoop doen. Brandi en Jarrod moeten samenwerken met Barry om winst te kunnen maken. Nabila probeert haar territorium uit te breiden.
«
»
07:45 Flip This House
Rudy koopt voor 170.000 dollar een woning ten zuiden van Los Angeles dat onder dwang wordt verkocht. Het huis blijkt een vloek en een zegen, als duidelijk wordt dat het dak slecht is afgewerkt, de fundering scheef is, en de gasmeter gek is geplaatst.
«
»
08:35 Shark Tank
Een ondernemer presenteert brillen. Een andere ondernemer laat zien dat men overal kan koken met haar draagbare uitvinding die op zonne-energie werkt. Broers presenteren hun natuurlijke superdrankje.
«
»
09:25 Shark Tank
De getoonde uitvindingen omvatten een manier om paaseieren te versieren zonder rotzooi, een efficiënt transportmiddel, en een bedrijf dat speelgoed ontwerpt voor studenten om hun geest te stimuleren.
«
»
10:25 Below Deck Sailing Yacht
Een ander motorprobleem duikt op, waardoor kapitein Glenn gedwongen wordt het plan te wijzigen en de terugkerende gasten te vermaken.
«
»
11:20 Below Deck Sailing Yacht
Chase neemt Gary in vertrouwen over Alex' gebrek aan werklust.
«
»
12:10 Flip This House
Angie stort zich op de renovatie van een huis in een begeerd gebied in Oost-Atlanta, maar stadsinspecteurs proberen het project te vertragen terwijl ze het ene probleem na het andere ontdekken. Het baart haar partners zorgen en de uitgaven stijgen.
«
»
13:10 Storage Wars
De kopers bezoeken de thuisbasis van Barry in Burbank, Californië. Zowel Barry, Brandi en Jarrod lopen een volgepakte opslagruimte mis door een moedige nieuwe koper. Herb en Mike hopen een verachtelijke concurrent te verpletteren.
«
»
13:35 Storage Wars
De hongerige kopers keren terug naar Montebello, Californië, waar Darrell hoopt zijn eerdere successen te kunnen herhalen. Brandi ontdekt dat Jarrod een probleem heeft dat meer dan alleen hun bedrijf aangaat.
«
»
14:05 American Pickers
Frank en Mike gaan op pad, op zoek naar bijzondere sportauto's en memorabilia.
«
»
15:00 American Pickers
Terwijl Frank aan de beterende hand is, doorkruisen Mike en zijn broer Robbie Colorado.
«
»
15:55 Shark Tank
Een ondernemer uit Atlanta introduceert een slim apparaat dat speciaal is ontworpen om pakketten te beschermen tegen pakketdieven. Een ondernemer uit Dalton heeft een niet-giftige en niet-permanente lijm uitgevonden.
«
»
16:55 Shark Tank
Broers uit Californië, introduceren een product dat het probleem van het verharen van huisdieren oplost. Een ondernemer uit Arizona, gelooft dat hij een betere manier heeft uitgevonden om een autostoeltje te dragen.
«
»
17:55 Station 19
Miranda brengt een bezoek aan Ben en ontmoet zijn nieuwe collega's. Het team moet uitrukken voor een motorongeval met complicaties. Andy en Maya moeten voor het eerst samen surveilleren.
«
»
18:50 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn verkleedt zich voor de thema-avond van de gasten en behaagt hen tijdens het diner.
«
»
19:45 Below Deck Sailing Yacht
De bemanning heeft een vrije dag en zelfs kapitein Glenn laadt zich op door Parsifal III helemaal voor zichzelf te hebben.
«
»
20:35 NCIS
Marineofficier Thomas Egan wordt gedood op het strand van Little Greek waar hij een geheim sonar prototype testte. Het team zet satelliettechnologie in om de moordenaar te vinden.
«
»
21:30 NCIS
In een afvalcontainer wordt een been gevonden met een tatoeage van de marine erop. Ducky en Abby helpen om de man te identificeren, maar dan blijkt dat de mans identiteit niet overeenkomt met zijn officiële foto.
«
»
22:25 Resident Alien
Terwijl Harry's been geneest, ontdekt hij dat zijn apparaat kapot is. Hij heeft een vreemdsoortig metaal nodig heeft dat de aliens in ontvoerde mensen implanteren, dus gaat hij op weg naar een alienconventie - met Asta op sleeptouw.
«
»
23:25 Resident Alien
Harry, op het punt om zijn missie te voltooien, wordt geconfronteerd met zijn eigen menselijkheid. Asta confronteert Harry over zijn missie, Lisa en David gaan achter Max aan, en D'Arcy twijfelt over haar leven.
«
»
00:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
01:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Een oude zaak brengt Deans plannen in de war en maakt Manning onzeker, waardoor hij gaat twijfelen aan zijn toekomst bij de politie. De MIU komt steeds meer onder druk te staan, nu iemand van het hoofdkantoor van de divisie controles komt uitvoeren. Dean is zichtbaar verdrietig. Karen en Jenn kunnen bewijzen dat een belangrijke getuige van het onderzoek gelogen heeft over zijn alibi. Ze sporen de man in kwestie op voor het te laat is. Chris voelt zich thuis publieke vijand nummer één en de spanningen tussen Jenn en Jacqui escaleren. Wanneer problemen Jenn tot thuis achtervolgen, is haar gezin ook echt in gevaar.

'The Bay', om 21.20 uur op VRT 1.

Dossiers