TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Flip This House
Armando probeert te redden wat er te redden valt nadat een beginnende investeerder een klassieke beginnersfout maakte: als groentje betaalde hij op voorhand en hij bleef achter met een halfgesloopt huis nadat de vorige eigenaar.
«
»
03:00 Transplant
Mags herstelt van een persoonlijke crisis en is bang dat ze haar leven nooit op orde krijgt. Bash kiest voor een onorthodoxe behandeling van een militair met PTSS. Theo behandelt een terminaal kind.
«
»
03:45 Transplant
Bash en Amira ruziën over haar toekomst. Bash behandelt een vrouw met diabetes die erg afhankelijk is van haar achtienjarige zoon. June heeft een lastig geval. Claire en Devi bereiken een breekpunt.
«
»
04:25 Below Deck
Kate en kapitein Lee voelen de druk van de laatste reis van het seizoen. Jen krijgt hevige kritiek nadat ze de hele bemanning boos heeft gemaakt, maar de kritiek komt met name van haar baas Kate.
«
»
05:10 Below Deck
De spanningen lopen hoog op op de laatste avond, als iedereen hard werkt aan een feest voor Timothy Sykes' gasten. Nico maakt het uit met Brianna, en Jen probeert het bij te leggen met Kate.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
In Seattle bekijken Mike en Frank een verzameling items van vintage benzinestations. Frank is geïnteresseerd in enkele klassieke olieblikken.
«
»
06:30 American Pickers
Mike en Frank ontmoeten Larry, die het ultieme grote jongensspeelgoed heeft, waaronder een zeldzame Porsche en een paar ongewone pick-ups waar de jongens helemaal enthousiast over zijn.
«
»
07:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:25 Storage Wars
Jarrod hoopt dat het scoren van nieuwe opslagboxen Brandi ervan zal weerhouden de winkel in Long Beach te sluiten. Ivy probeert de andere bieders te intimideren. Rene's eigenwijsheid blijkt zijn nadelen te hebben. Darrell krijgt een shockbehandeling.
«
»
07:45 Flip This House
Angie en Harris beginnen, samen met investeerders Peter en Brian, een renovatie van hun huis. Het huis ziet eruit als een sprookjeshuis, maar hier is geen sprake van 'ze leefden nog lang en gelukkig'.
«
»
08:35 Shark Tank
Zussen uit New Jersey introduceren een manier om handtassen van vrouwen te beschermen. Een ondernemer uit North Carolina presenteert zijn geautomatiseerde reisdienst die helpen een volgende vakantie te plannen tegen een fractie van de kosten.
«
»
09:30 Shark Tank
Een echtpaar uit Michigan presenteert hun product met oplosbare proteïnepakketten. Een ondernemer uit Californië presenteert zijn tweeledige riem om kostbaarheden veilig te bewaren.
«
»
10:25 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn merkt dat de bemanning een steek laat vallen wanneer een gast gewond raakt en het interieur de walkie-oproep niet hoort. Nadat Alex en Mads vanaf het begin hun gevoelens bekennen, wordt Mads verscheurd tussen Alex en Gary.
«
»
11:20 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn berispt de bemanning omdat recente misstappen de communicatie en het moreel direct beïnvloeden.
«
»
12:10 Flip This House
David en Armando proberen een pand in San Antonio te renoveren dat door een brand is beschadigd. Ze vinden snel een koper, maar dan blijkt dat het huis gesloopt moet worden.
«
»
13:05 Storage Wars
Darrell haalt zijn oude trucs uit de kast, terwijl Ivy zijn concurrentie voor de gek houdt. Jarrod en Brandi moeten hun winkel in Long Beach sluiten als ze dit keer geen grote winst kunnen maken. Rene en Casey bevinden zich in de ruimte.
«
»
13:35 Storage Wars
De kopers zijn in Long Beach, Californië. Ivy racet tegen de klok om weer op tijd thuis te komen. Jarrod en Brandi hebben besloten om een van hun winkels te sluiten. René geeft het meeste geld uit, maar Darrell en Brandon behalen de hoogste winst.
«
»
14:05 American Pickers
Mike en Frank graven zich een weg door een vuilnisbelt op zoek naar roestig goud.
«
»
15:00 American Pickers
De mannen kijken ernaar uit om een voormalig coureur en adrenalinejunkie in zijn vintage garage in Ohio te bezoeken.
«
»
15:55 Shark Tank
Een ondernemende elf uit Texas presenteert zijn grote database van Santa-entertainers om mensen te helpen de Kerstman in te huren tijdens de feestdagen. Ondernemers uit Louisiana verhelpen het gedoe van het dragen van ski's op de piste.
«
»
16:55 Shark Tank
Een ondernemersfamilie uit South Carolina en Alabama presenteert een product dat een unieke obsessie bevredigt. Een man en een vrouw uit New Jersey introduceren hun abonnementsdienst die etenstijd voor kinderen stressvrij maakt voor de ouders.
«
»
17:55 Station 19
Ripley vraagt ieder bemanningslid wie de nieuwe commandant moet worden: Andy of Jack. Een uitje van een groep moeders in een feestbus neemt een slechte wending. Pruitt gaat door met zijn behandeling.
«
»
18:50 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn is trots op de bemanning voor het verslaan van een trotse charter, maar moet ook slecht nieuws brengen.
«
»
19:45 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn dreigt een van de drie chartergasten uit te schoppen tijdens een dronken gastgevecht. Mads krijgt een wake-up call die haar ertoe aanzet Gary's verontschuldigingspoging af te wijzen.
«
»
20:35 Resident Alien
Harry de alien is terug op aarde en weet niet meer wie hij is. Alleen Asta kan hem beschermen.
«
»
21:30 Resident Alien
Harry moet meedoen met het pokerspel van de sheriff om zichzelf en Asta te redden.
«
»
22:30 Transplant
Bash is in shock van Amira's gedurfde beslissing, spanningen laaien op tijdens een etentje na het werk. Devi probeert haar staf in het gareel te houden wanneer er onrust uitbreekt over haar leiderschap. Mags behandelt een hoogsensitief persoon.
«
»
23:25 Transplant
Bash's leven wordt onder de loep genomen tijdens zijn burgerschapsinterview. Bij het behandelen van overlevenden van een bouwbrand heeft Theo de hulp van Bash nodig. Mags helpt een herstellende verslaafde die haar sleutels heeft ingeslikt.
«
»
00:20 In the Dark
Josh' motivatie om Murphy neer te halen brengt iedereen samen om een plan te bedenken. Murphy vraagt Felix om een gunst, en Darnell krijgt intrigerende informatie over het team achter Bolt.
«
»
01:15 In the Dark
Max en Murphy maken toekomstplannen. Alles lijkt naar wens te gaan tijdens de benefietbijeenkomst waarbij Murphy en Darnell zich voordoen als een ongelukkig stel. Josh beraamt zijn eigen plannetjes.
«
»
01:55 Flip This House
Angie en Harris beginnen, samen met investeerders Peter en Brian, een renovatie van hun huis. Het huis ziet eruit als een sprookjeshuis, maar hier is geen sprake van 'ze leefden nog lang en gelukkig'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers