TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Flip This House
CT Homes krijgt problemen met de buren als ze een van hun huurhuizen besluiten te verbouwen, om hem te kunnen verkopen. Paul en Than helpen intussen een kapster die moeite heeft om haar eigen bedrijf van de grond te krijgen.
«
»
02:40 Transplant
Onderweg naar zijn werk redt Bash een man die behoorlijk vijandig gedrag vertoont. Bovendien krijgt hij onverwacht nieuws dat zo maar eens zijn toekomst ingrijpend zou kunnen beïnvloeden.
«
»
03:25 Transplant
Medische serie. Een SEH-arts die zijn geboorteland Syrië ontvluchtte om naar Canada te komen, moet talloze obstakels overwinnen om een carrière in de wereld van de spoedeisende geneeskunde te hervatten.
«
»
04:10 Below Deck
Kapitein Lee neemt een ingrijpende beslissing. Matt en Brianna belanden per ongeluk op een naaktstrand. Kates surprise party valt in het water. Matt raakt gedeprimeerd door kritiek van de gasten.
«
»
04:55 Below Deck
Nico wordt gek van de nieuwe bootsman EJ. Kapitein Lee doet iets aan het teveel aan bemanningsleden. Jen krijgt ruzie met Brianna. De spanning tussen EJ en Nico loopt steeds hoger op.
«
»
05:40 Storage Wars
Kopers komen naar Stanton, een stad die zowel residentieel, commercieel als industrieel is. Aangezien dit een kleine stad is, verwacht Jarrod niet dat hij de jackpot zal winnen. Darrell en Brandon moeten hun winkelrekken vullen.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank vinden een paar ruwe diamanten en herstellen deze in hun oude glorie.
«
»
06:40 American Pickers
Mike, Frank, Robbie en Danielle plaatsen weddenschappen en spelen bijlwerpen, golfen, biljarten en arcadespellen. Activiteiten die hen terugbrengen naar hun kindertijd.
«
»
07:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:28 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:30 Storage Wars
De kopers reizen af naar Moreno Valley in Californië, waar Darrell volgens de regels probeert te spelen. Rene en Casey zijn in de wolken na aankoop van de perfecte voorraad voor hun winkel. Jarrod vindt eindelijk een zogenaamd echte Rolex.
«
»
07:55 Flip This House
CT Homes krijgt problemen met de buren als ze een van hun huurhuizen besluiten te verbouwen, om hem te kunnen verkopen. Paul en Than helpen intussen een kapster die moeite heeft om haar eigen bedrijf van de grond te krijgen.
«
»
08:45 Shark Tank
De getoonde uitvindingen omvatten een donut waar je je niet schuldig over hoeft te voelen, een oplossing voor momenten waarop douchen geen optie is en nieuwe, verbeterde gewichtsluiters.
«
»
09:35 Shark Tank
Ondernemers presenteren een gezonde, hydraterende snack voor honden. Twee buitenmensen tonen een draagbaar en gezond kampvuur. Ondernemers delen hun gezonde kant-en-klare maaltijd-concept.
«
»
10:30 Below Deck Sailing Yacht
Daisy is overweldigd door de veeleisende gasten en heeft moeite om om hulp te vragen, dus een verzoek van Gary stuurt haar over de rand. Wanneer een gast gewond raakt op het waterspeelgoed, wordt kapitein Glenn zeer alert.
«
»
11:25 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn neemt de gasten mee op een epische zeiltocht.
«
»
12:10 Flip This House
Rudy koopt voor 170.000 dollar een woning ten zuiden van Los Angeles dat onder dwang wordt verkocht. Het huis blijkt een vloek en een zegen, als duidelijk wordt dat het dak slecht is afgewerkt, de fundering scheef is, en de gasmeter gek is geplaatst.
«
»
13:10 Storage Wars
De bieders reizen naar San Jacinto in Californië, waar de selectieve Darrell en Brandon een muzikale aankoop doen. Brandi en Jarrod moeten samenwerken met Barry om winst te kunnen maken. Nabila probeert haar territorium uit te breiden.
«
»
13:40 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in Inglewood, Californië. Een ambitieuze Barry arriveert zelfverzekerd op zijn motor. Jarrod en Brandi hopen de nieuwe kopers te misleiden. Ivy neemt een grote gok bij een opslagruimte. Herb en Mike vinden iets bijzonders.
«
»
14:05 American Pickers
Frank Fritz stuit op een Oktoberfest-juweeltje die voor hem gemaakt te lijkt te zijn.
«
»
15:05 American Pickers
Mike en Frank gaan de onverharde weg op in het achterland, op zoek naar unieke vondsten.
«
»
16:00 Shark Tank
Een ondernemer presenteert brillen. Een andere ondernemer laat zien dat men overal kan koken met haar draagbare uitvinding die op zonne-energie werkt. Broers presenteren hun natuurlijke superdrankje.
«
»
16:55 Shark Tank
De getoonde uitvindingen omvatten een manier om paaseieren te versieren zonder rotzooi, een efficiënt transportmiddel, en een bedrijf dat speelgoed ontwerpt voor studenten om hun geest te stimuleren.
«
»
17:55 Station 19
Andy en Jack slagen er niet in om tot een akkoord te komen over de kosten die gemaakt moeten worden voor Station 19. De brandweer krijgt een oproep over een brand in een gloednieuwe bed-and-breakfast.
«
»
18:50 Below Deck Sailing Yacht
Een ander motorprobleem duikt op, waardoor kapitein Glenn gedwongen wordt het plan te wijzigen en de terugkerende gasten te vermaken.
«
»
19:45 Below Deck Sailing Yacht
Chase neemt Gary in vertrouwen over Alex' gebrek aan werklust.
«
»
20:35 In the Dark
Josh' motivatie om Murphy neer te halen brengt iedereen samen om een plan te bedenken. Murphy vraagt Felix om een gunst, en Darnell krijgt intrigerende informatie over het team achter Bolt.
«
»
21:25 In the Dark
Max en Murphy maken toekomstplannen. Alles lijkt naar wens te gaan tijdens de benefietbijeenkomst waarbij Murphy en Darnell zich voordoen als een ongelukkig stel. Josh beraamt zijn eigen plannetjes.
«
»
22:20 Transplant
Bash krijgt ruzie met het nieuwe hoofd spoedeisende hulp, dr Neeta Devi. Mags probeert een kansarme patiënt te redden. June heeft problemen met haar nieuwe huisgenoot en krijgt een aanbod van Novak.
«
»
23:10 Transplant
Bash behandelt een man met een zeldzame ziekte. Mags gaat tot het uiterste voor een zwangere vrouw met een onbekend probleem. Een misverstand brengt Theo in de problemen. Devi gaat dingen veranderen.
«
»
00:05 NCIS
Op zijn begrafenis belt een net overleden marinier zijn weduwe. Het team graaft het lichaam van de marinier op.
«
»
00:50 NCIS
Een vrouw met geheugenverlies herinnert zich dat er een bom verborgen is wordt levend begraven, maar kan uit het graf komen. Hoewel ze geheugenverlies heeft, herinnert ze zich dat er een bom verborgen is aan boord van een marineschip.
«
»
01:45 Flip This House
Rudy koopt voor 170.000 dollar een woning ten zuiden van Los Angeles dat onder dwang wordt verkocht. Het huis blijkt een vloek en een zegen, als duidelijk wordt dat het dak slecht is afgewerkt, de fundering scheef is, en de gasmeter gek is geplaatst.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de Romeinse keizer Marcus Aurelius in 180 n.Chr. zijn einde voelt naderen, kiest hij de loyale generaal Maximus als zijn opvolger. Maar Marcus Aurelius' zoon Commodus wil zelf op de keizerlijke troon gaan zitten en laat Maximus arresteren en zijn familie vermoorden. Maximus weet echter te ontsnappen en komt in de handen terecht van slavenhandelaren, die hem doorverkopen aan de gladiatorenmeester Proximo. Maximus krijgt als gladiator snel aanzien en bekendheid en beseft dat dit wellicht de enige kans is om zich te wreken op de keizer.

'Gladiator', film uit 2000 met oa. Joaquin Phoenix, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers