TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:55 American Pickers
Frank Fritz stuit op een Oktoberfest-juweeltje die voor hem gemaakt te lijkt te zijn.
«
»
08:45 Shark Tank
Ondernemers presenteren een gezonde, hydraterende snack voor honden. Twee buitenmensen tonen een draagbaar en gezond kampvuur. Ondernemers delen hun gezonde kant-en-klare maaltijd-concept.
«
»
09:35 Shark Tank
Een ondernemer presenteert brillen. Een andere ondernemer laat zien dat men overal kan koken met haar draagbare uitvinding die op zonne-energie werkt. Broers presenteren hun natuurlijke superdrankje.
«
»
10:35 Shark Tank
De getoonde uitvindingen omvatten een manier om paaseieren te versieren zonder rotzooi, een efficiënt transportmiddel, en een bedrijf dat speelgoed ontwerpt voor studenten om hun geest te stimuleren.
«
»
11:30 Shark Tank
Een ondernemer uit Atlanta introduceert een slim apparaat dat speciaal is ontworpen om pakketten te beschermen tegen pakketdieven. Een ondernemer uit Dalton heeft een niet-giftige en niet-permanente lijm uitgevonden.
«
»
12:30 Shark Tank
Broers uit Californië, introduceren een product dat het probleem van het verharen van huisdieren oplost. Een ondernemer uit Arizona, gelooft dat hij een betere manier heeft uitgevonden om een autostoeltje te dragen.
«
»
13:25 Storage Wars
De kopers keren terug naar Costa Mesa, Californië, waar Ivy besluit om all-in te gaan. Darrell ontdekt tot zijn plezier een aantal Super Mario-memorabilia. Barry neemt een grote gok. Jarrod en Brandi worden eigenaren van een mogelijk kostbaar object.
«
»
13:55 Storage Wars
De bieders reizen naar San Jacinto in Californië, waar de selectieve Darrell en Brandon een muzikale aankoop doen. Brandi en Jarrod moeten samenwerken met Barry om winst te kunnen maken. Nabila probeert haar territorium uit te breiden.
«
»
14:25 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in Inglewood, Californië. Een ambitieuze Barry arriveert zelfverzekerd op zijn motor. Jarrod en Brandi hopen de nieuwe kopers te misleiden. Ivy neemt een grote gok bij een opslagruimte. Herb en Mike vinden iets bijzonders.
«
»
14:50 Storage Wars
De kopers bezoeken de thuisbasis van Barry in Burbank, Californië. Zowel Barry, Brandi en Jarrod lopen een volgepakte opslagruimte mis door een moedige nieuwe koper. Herb en Mike hopen een verachtelijke concurrent te verpletteren.
«
»
15:20 Below Deck Sailing Yacht
Terug aan boord van Parsifal III in Sardinië, Italië, met de teamleden.
«
»
16:15 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn is hoopvol over het plan van Colin om de motor te repareren. Chef-kok Ileisha heeft problemen tijdens het avondeten. De gasten geven Daisy de schuld van het gebrek aan service.
«
»
17:10 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn wordt eindelijk wakker met goed nieuws. De hele crew wordt uitgenodigd om met de gasten mee te eten, en chef-kok Ileisha moet op het laatste moment haar menu wijzigen.
«
»
18:05 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn blijft zich inzetten om de gastenervaring te verbeteren door aan te dringen op een stoofpotje op alle excursies.
«
»
19:00 Below Deck Sailing Yacht
Daisy is overweldigd door de veeleisende gasten en heeft moeite om om hulp te vragen, dus een verzoek van Gary stuurt haar over de rand. Wanneer een gast gewond raakt op het waterspeelgoed, wordt kapitein Glenn zeer alert.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Pride en het NCIS-team hopen een geheime en dodelijke groep voormalige inlichtingenagenten neer te halen en de dood van iemand in hun buurt te wreken.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Gregorio sluit zich aan bij een sociale club voor militaire vrouwen. Één van de leden werd gecontacteerd door een ex-vriend die op de lijst van meest gezochte criminelen van de FBI staat.
«
»
21:45 In the Dark
Josh' motivatie om Murphy neer te halen brengt iedereen samen om een plan te bedenken. Murphy vraagt Felix om een gunst, en Darnell krijgt intrigerende informatie over het team achter Bolt.
«
»
22:40 In the Dark
Max en Murphy maken toekomstplannen. Alles lijkt naar wens te gaan tijdens de benefietbijeenkomst waarbij Murphy en Darnell zich voordoen als een ongelukkig stel. Josh beraamt zijn eigen plannetjes.
«
»
23:25 Transplant
Onderweg naar zijn werk redt Bash een man die behoorlijk vijandig gedrag vertoont. Bovendien krijgt hij onverwacht nieuws dat zo maar eens zijn toekomst ingrijpend zou kunnen beïnvloeden.
«
»
00:20 Transplant
Medische serie. Een SEH-arts die zijn geboorteland Syrië ontvluchtte om naar Canada te komen, moet talloze obstakels overwinnen om een carrière in de wereld van de spoedeisende geneeskunde te hervatten.
«
»
01:10 Transplant
Bash krijgt ruzie met het nieuwe hoofd spoedeisende hulp, dr Neeta Devi. Mags probeert een kansarme patiënt te redden. June heeft problemen met haar nieuwe huisgenoot en krijgt een aanbod van Novak.
«
»
01:55 Transplant
Bash behandelt een man met een zeldzame ziekte. Mags gaat tot het uiterste voor een zwangere vrouw met een onbekend probleem. Een misverstand brengt Theo in de problemen. Devi gaat dingen veranderen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers