TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Transplant
Bash kan uit zijn ervaring in het oorlogsgebied putten wanneer de weersomstandigheden een stroomstoring in het ziekenhuis veroorzaken.
«
»
03:25 Transplant
Terwijl veranderingen onrust veroorzaken in het ziekenhuis, besluiten Bash en Amira op reis te gaan.
«
»
04:05 Below Deck
Kapitein Lee is boos op Chris Brown die op het werk heeft geslapen. De nieuwe gasten zijn lastig en drinken veel. Kate heeft een nachtelijke ontmoeting met een leuke matroos op zijn schip.
«
»
04:55 Below Deck
Jesus en Kate leren elkaar beter kennen en Chris Brown probeert Brianna te versieren. Nico herdenkt z'n broer die onlangs is overleden. Er wordt een rampzalige fout gemaakt tijdens het afmeren.
«
»
05:40 Storage Wars
De profiteurs keren terug naar Lancaster. Darrell en Ivy nemen het tegen elkaar op. Barry ontdekt kommen die een zeer kalmerend effect hebben, terwijl Jarrod en Brandi dj-apparatuur vinden.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank bezoeken een monteur van oldtimers met een verzameling zeldzame bubbletop-auto's.
«
»
06:40 American Pickers
Mike en Frank vinden een Jaguar uit 1967 in een garage in New Jersey en later onderzoeken ze een winkel in Pennsylvania met een presidentieel verleden. Ondertussen begint Robbie te werken aan de oude Rolls Royce met een aluminium carrosserie.
«
»
07:23 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:28 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:32 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:35 Storage Wars
In Placentia, Californië, doen Jarrod en Brandi een aankoop die de weegschaal in hun voordeel doet doorslaan. Rene en Casey kopen een lading bagage. Darrell scoort wat hij denkt dat tandheelkundige apparatuur is.
«
»
08:00 Flip This House
Rudy gaat naar Galveston, Texas, om zijn tante te helpen nadat haar huis zwaar is beschadigd door orkaan Ike. Rudy stemt ermee in om het huis te repareren, om het vervolgens voor zijn tante in de verkoop te zetten.
«
»
08:50 Shark Tank
Een jonge ondernemer laat de Sharks kennismaken met een prijstool gericht op millennials. Twee ondernemers, introduceren hun revolutionair schoonmaakgereedschap. Een broer en schoonzus delen hun originele wijnproduct dat drinken nog leuker maakt.
«
»
09:40 Shark Tank
Drie ondernemers uit Californië herdefiniëren de kunst van het geven. Verder een reddingsvest dat gemakkelijker te gebruiken is, een online kledingbedrijf met producten uit Afrika en een alles-in-een, zelfbeschermende siliconen fopspeen voor baby's.
«
»
10:35 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn wordt eindelijk wakker met goed nieuws. De hele crew wordt uitgenodigd om met de gasten mee te eten, en chef-kok Ileisha moet op het laatste moment haar menu wijzigen.
«
»
11:30 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn blijft zich inzetten om de gastenervaring te verbeteren door aan te dringen op een stoofpotje op alle excursies.
«
»
12:15 Flip This House
CT Homes krijgt problemen met de buren als ze een van hun huurhuizen besluiten te verbouwen, om hem te kunnen verkopen. Paul en Than helpen intussen een kapster die moeite heeft om haar eigen bedrijf van de grond te krijgen.
«
»
13:15 Storage Wars
De kopers reizen af naar Moreno Valley in Californië, waar Darrell volgens de regels probeert te spelen. Rene en Casey zijn in de wolken na aankoop van de perfecte voorraad voor hun winkel. Jarrod vindt eindelijk een zogenaamd echte Rolex.
«
»
13:40 Storage Wars
De kopers keren terug naar Costa Mesa, Californië, waar Ivy besluit om all-in te gaan. Darrell ontdekt tot zijn plezier een aantal Super Mario-memorabilia. Barry neemt een grote gok. Jarrod en Brandi worden eigenaren van een mogelijk kostbaar object.
«
»
14:10 American Pickers
Mike en Frank vinden een paar ruwe diamanten en herstellen deze in hun oude glorie.
«
»
15:05 American Pickers
Mike, Frank, Robbie en Danielle plaatsen weddenschappen en spelen bijlwerpen, golfen, biljarten en arcadespellen. Activiteiten die hen terugbrengen naar hun kindertijd.
«
»
16:00 Shark Tank
De getoonde uitvindingen omvatten een donut waar je je niet schuldig over hoeft te voelen, een oplossing voor momenten waarop douchen geen optie is en nieuwe, verbeterde gewichtsluiters.
«
»
16:55 Shark Tank
Ondernemers presenteren een gezonde, hydraterende snack voor honden. Twee buitenmensen tonen een draagbaar en gezond kampvuur. Ondernemers delen hun gezonde kant-en-klare maaltijd-concept.
«
»
17:55 Station 19
Met de komst van commandant Frankel begint Jack aan zijn eerste shift als co-kapitein. Maar het zit er al snel op tussen hem en Andy. De rest van het team bestrijdt de brand op zolder.
«
»
18:50 Below Deck Sailing Yacht
Daisy is overweldigd door de veeleisende gasten en heeft moeite om om hulp te vragen, dus een verzoek van Gary stuurt haar over de rand. Wanneer een gast gewond raakt op het waterspeelgoed, wordt kapitein Glenn zeer alert.
«
»
19:45 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn neemt de gasten mee op een epische zeiltocht.
«
»
20:35 Resident Alien
Terwijl Harry's been geneest, ontdekt hij dat zijn apparaat kapot is. Hij heeft een vreemdsoortig metaal nodig heeft dat de aliens in ontvoerde mensen implanteren, dus gaat hij op weg naar een alienconventie - met Asta op sleeptouw.
«
»
21:30 Resident Alien
Harry, op het punt om zijn missie te voltooien, wordt geconfronteerd met zijn eigen menselijkheid. Asta confronteert Harry over zijn missie, Lisa en David gaan achter Max aan, en D'Arcy twijfelt over haar leven.
«
»
22:30 Transplant
Onderweg naar zijn werk redt Bash een man die behoorlijk vijandig gedrag vertoont. Bovendien krijgt hij onverwacht nieuws dat zo maar eens zijn toekomst ingrijpend zou kunnen beïnvloeden.
«
»
23:25 Transplant
Medische serie. Een SEH-arts die zijn geboorteland Syrië ontvluchtte om naar Canada te komen, moet talloze obstakels overwinnen om een carrière in de wereld van de spoedeisende geneeskunde te hervatten.
«
»
00:20 In the Dark
Murphy en Max hebben eindelijk het gesprek dat al veel eerder had moeten plaatsvinden. Darnells paranoia verandert ondertussen in angst, wanneer alles om hem heen misgaat.
«
»
01:15 In the Dark
Vanwege haar schuldgevoel naar Chloe toe neemt Murphy contact met Gene op. De groep doet een aanval.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de Romeinse keizer Marcus Aurelius in 180 n.Chr. zijn einde voelt naderen, kiest hij de loyale generaal Maximus als zijn opvolger. Maar Marcus Aurelius' zoon Commodus wil zelf op de keizerlijke troon gaan zitten en laat Maximus arresteren en zijn familie vermoorden. Maximus weet echter te ontsnappen en komt in de handen terecht van slavenhandelaren, die hem doorverkopen aan de gladiatorenmeester Proximo. Maximus krijgt als gladiator snel aanzien en bekendheid en beseft dat dit wellicht de enige kans is om zich te wreken op de keizer.

'Gladiator', film uit 2000 met oa. Joaquin Phoenix, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers