TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Transplant
Onder druk van de vader van een patiënt moet Bash een moeilijke keuze maken om een leven te redden.
«
»
03:00 Flip This House
Rudy en Carlos vinden een bungalow in de wijk Mount Washington in LA. Het uitzicht is fantastisch, maar de voorgevel dreigt in te storten. Vanbinnen moet het huis volledig worden gerenoveerd.
«
»
03:50 Flip This House
Candice komt een veelbelovend pand tegen tijdens haar zoektocht naar goeie deals in Oost-Atlanta. Ze slaat meteen toe zodra ze de kans krijgt. Brian is van plan om een nieuwe verdieping op het huis te bouwen.
«
»
04:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:38 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
In Detroit onderzoeken Mike en Frank een verzameling militaire voorwerpen, waar ze een geschilderde helm uit de Eerste Wereldoorlog ontdekken met een fascinerend achtergrondverhaal.
«
»
06:35 American Pickers
Op de verjaardag van de eerste 'American Pickers'-show blikken Mike en Frank terug.
«
»
07:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:20 Storage Wars
De kopers bezoeken Orange, Californië. Ivy Calvin komt interessante verzamelobjecten tegen in een vuilnisbak. Jarrod en Brandi zijn erop gebrand om winst te maken, terwijl ze een opslagruimte weten op te kopen.
«
»
07:45 Flip This House
CT Homes verwerft een koopje in een chique wijk. De grote uitdaging is het huis snel doorverkopen, maar dan blijkt dat de septictank moet worden vervangen en dat de leidingen aan vernieuwing toe zijn.
«
»
08:35 Shark Tank
Dit keer presenteren de ondernemers een probleemoplosser van hoog vermogen, een DNA-test die kan helpen in medisch onderzoek en een geavanceerde oplossing voor een dagelijks klusje.
«
»
09:30 Shark Tank
Drie ondernemers uit Californië herdefiniëren de kunst van het geven. Verder een reddingsvest dat gemakkelijker te gebruiken is, een online kledingbedrijf met producten uit Afrika en een alles-in-een, zelfbeschermende siliconen fopspeen voor baby's.
«
»
10:20 Below Deck Mediterranean
Door het slechte weer dreigt de laatste charter van het seizoen aangemeerd te blijven. De chef-steward en bootsman werken aan het organiseren van activiteiten voor de gasten, waarbij ze afhankelijk zijn van de hulp van de vierde steward.
«
»
11:20 Below Deck Mediterranean
De steward vertrouwt twee bemanningsleden de taak toe om een schuimfeest voor de gasten te organiseren, maar het feest voldoet niet aan de verwachtingen. De laatste avond van de bemanning neemt een onverwachte wending.
«
»
12:10 Flip This House
CT Homes verhuist naar Californië. Than doet zijn best om er voet aan de grond te krijgen. In San Diego zijn er legio mogelijkheden na tal van executieverkopen. Daar vindt Than zijn eerste huis.
«
»
13:05 Storage Wars
De bieders hopen rijk te worden in Long Beach, Californië. Jarrod komt op tijd om Brandi's aankoop te beoordelen. De aankoop van Brandon en Darrell kan een aardige winst opleveren.
«
»
13:35 Storage Wars
De profiteurs keren terug naar Lancaster. Darrell en Ivy nemen het tegen elkaar op. Barry ontdekt kommen die een zeer kalmerend effect hebben, terwijl Jarrod en Brandi dj-apparatuur vinden.
«
»
14:05 American Pickers
In Ohio stuiten de mannen op een gigantische collectie. Er is een boerderij vol spullen, een goed gevulde schuur en een zeldzame Rolls Royce rat rod.
«
»
15:00 American Pickers
Oude mummies, auto's uit het ruimtetijdperk en rommel die een eerbetoon is aan voormalige geliefden: deze verzamelaars hebben de gekste collecties die Mike en Frank ooit hebben meegemaakt.
«
»
15:55 Shark Tank
Meerdere uitvindingen worden gepresenteerd, waaronder een zeevruchtenbroodmix, een uitvinding voor communicatie met huisdieren, een nieuwe badjas en een software-oplossing voor vroeg onderwijs.
«
»
16:55 Shark Tank
Een ondernemer uit Massachusetts, stelt voor dat vrouwen een gemeenschap oprichten waarin de prioriteit ligt bij goed leven. Een trio uit Williamsburg, Virginia, introduceert een nieuwe manier van watersporten.
«
»
17:55 Station 19
Nieuwe recruut Ben Warren moet wennen aan het feit dat noodgevallen bij de brandweer anders zijn dan in het ziekenhuis. De gebeurtenissen bij een brand in een appartement zorgen voor onzekerheid over het leiderschap van de eenheid.
«
»
18:50 Below Deck Sailing Yacht
Terug aan boord van Parsifal III in Sardinië, Italië, met de teamleden.
«
»
19:45 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn is hoopvol over het plan van Colin om de motor te repareren. Chef-kok Ileisha heeft problemen tijdens het avondeten. De gasten geven Daisy de schuld van het gebrek aan service.
«
»
20:35 Chucky
De veertienjarige kunstenaar in de dop Jake Wheeler koopt een vintage pop op een rommelmarkt, om voor een standbeeld te gebruiken. Hierdoor zal zijn jonge leven voorgoed veranderen.
«
»
21:30 Chucky
Op Halloween-avond richt Chucky zich tijdens een kostuumfeest op een van Jake's vijanden. Hierdoor ziet Jake zich gedwongen te kiezen of hij de moordende pop zal stoppen - of zal helpen.
«
»
22:25 Transplant
Met zijn toekomst als arts op het spel, moet Bash zijn instinct onderdrukken en risico vermijden.
«
»
23:25 Transplant
Bash moet zijn focus verdelen tussen de behoeften van patiënten in twee verschillende landen. Dr. Bishop's doelen voor de spoedeisende hulp worden met gemengde gevoelens ontvangen.
«
»
00:20 Fantasy Island
Een boekenwurm gaat terug in de tijd om haar favoriete auteur te ontmoeten. Een competitieve avonturier leert dat de ultieme uitdaging iets is waar hij juist niet voor getraind heeft.
«
»
01:15 Fantasy Island
De jonge kunstenaar Ramon wil zijn mentor Jasper weer zien en Jasper realiseert zich dat hij misschien niet de beste invloed op Ramon heeft gehad.
«
»
01:55 Flip This House
CT Homes verhuist naar Californië. Than doet zijn best om er voet aan de grond te krijgen. In San Diego zijn er legio mogelijkheden na tal van executieverkopen. Daar vindt Than zijn eerste huis.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers