TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 The Block NZ: On Point
De vloek van Ben en Tom slaat opnieuw toe als ze tegenslagen krijgen in de laatste week van het Blok. De teams ontdekken hoe goed ze hun buren kennen en een potje basketbal brengt gevolgen met zich mee die het spel kunnen veranderen.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Bake Off Vlaanderen
Het thema deze week is buiten de lijntjes en dat mag letterlijk genomen worden. Wie durft nét voor de finale nog risico's te nemen? Één ding is zeker: de bakkers gaan nog een laatste keer all out om hun plek in de felbegeerde finale te bemachtigen.
«
»
08:20 Bake Off Vlaanderen
Deze week strijden drie thuisbakkers voor de felbegeerde titel van Beste Bakker van Vlaanderen. Wie o wie kan de jury overtuigen en wint het zevende seizoen van Bake Off Vlaanderen?
«
»
09:15 Extreme Makeover: Home Edition
Het team gaat naar Texas om een huis te bouwen voor een gezin dat een tiener heeft verloren in een auto-ongeluk. Zanger Justin Bieber en actrice Emma Roberts zijn vrijwilligers.
«
»
10:10 The Block NZ
Ambitieuze ontwerpen vergen het uiterste van de teams, relaties worden op de proef gesteld en regels worden gebroken in de zoektocht om de beste hoofdslaapkamers, ensuites en garderobekasten voor de jury af te leveren.
«
»
11:25 Love It or List It
Nathan en Anne hebben hun hypermoderne huis ingeruild voor een veel ouder huis. Nu ze echter een baby op komst hebben, lijkt hun to do-lijst veel te lang om het allemaal voor elkaar te krijgen.
«
»
12:15 Dr. Phil
Deskundigen van de CDC, geneeskunde, onderwijs en wetgeving bespreken de aanpak van de COVID-19-pandemie. Verlies van leervermogen en de impact van schoolsluitingen en afstandsonderwijs en fouten die al vroeg zijn gemaakt.
«
»
13:00 Love Island
Tommy raakt betrokken bij een nieuwe liefdesdriehoek, maar deze keer moet hij een keuze maken tussen Molly-Mae en Maura. Ondertussen bespreken Amy en Lucie hun onopgeloste problemen.
«
»
13:55 Extreme Food Phobics
Het restrictieve dieet van een 34-jarige vrouw met chips brengt haar gezondheid ernstig in gevaar, terwijl een chef-kok op straat zo bang is voor de meeste voedingsmiddelen dat hij niet eens zijn eigen gerechten kan proeven.
«
»
14:40 Extreme Food Phobics
Deze aflevering gaat over een barbecueliefhebber die de aanblik van avocado's niet kan verdragen en zijn dieet moet uitbreiden. Een paardensportcoach heeft hulp nodig omdat haar dieet haar ervan weerhoudt op date te gaan.
«
»
15:30 The Block NZ
De jurering brengt voordelen, bedrog en gevolgen aan het licht die allianties doen wankelen. Sommige teams staan op en vechten voor de regels.
«
»
16:25 Obsessive Compulsive Cleaners
Michael Keaney heeft meer dan 10.000 foto's van zijn familie opgestapeld in dozen in zijn Georgische herenhuis in County Galway, Ierland. Gemma en Richard hebben smetvrees en gaan Michael helpen zijn huis weer op orde te krijgen.
«
»
17:20 Dr. Phil
Een panel van onderwijsexperts bespreekt het dichten van de kloof voor basisschoolkinderen die tijdens de pandemie achterstand hebben opgelopen. Welke vragen ouders nu aan hun schooldistricten moeten stellen.
«
»
18:00 Masterchef USA
In het tweede deel van de finale leggen de drie finalisten hun laatste hand aan een spectaculair driegangendiner. De juryleden Gordon Ramsay, Aarón Sánchez en Joe Bastianich kronen de volgende MasterChef-kampioen.
«
»
18:55 Love It or List It
Cole en Ashley hebben hun eerste huis ongezien gekocht. Nu moeten ze bepalen of het goed genoeg is voor een toekomstig gezin of grote groepen, of dat ze wellicht een nieuw huis moeten vinden.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland heeft zich voorgenomen niet meer zelf te werken aan het Chateau nu ze op het punt staan te verhuizen naar Nederland. Maar deze week in Chateau Meiland moeten ze er toch weer aan geloven.
«
»
20:35 Next Level Chef
De chef-koks wordt gevraagd een oude klassieker opnieuw uit te vinden: surf en turf. De overige deelnemers worden beoordeeld op hun interpretatie van een land- en zeedier dat een nieuwe, opwindende draai geeft aan een bekende favoriet.
«
»
21:30 Next Level Chef
Elke chef-kok moet twee verschillende dozen selecteren, die elk een staat en de lokale ingrediënten vertegenwoordigen, om daar vervolgens één inventief fusiongerecht mee te creëren.
«
»
22:25 Next Level Chef
De laatste drie chef-koks moeten in slechts 90 minuten op elk niveau één gerecht creëren.
«
»
23:25 Tattoo Fixers on Holiday
Het team wordt belast met het bedekken van smerige voetschilderingen en romantiek verwoestende polsinkt. De pop-up salon krijgt ook bezoek van een liefhebbende vader en zijn vlindertattoo, en een vrouw met een moedervlek die bloos-waardig is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers