Stoelendans bij Studio Brussel

dinsdag 28 mei 2019

In juni zal Nelles De Caluw op Studio Brussel 'Music at Work' presenteren. Nu is dat nog Kirsten Lemaire die het programma overnam van Christophe Lambrecht nadat die begin mei overleed aan een hartfalen.

Kirsten Lemaire gaat even met vakantie en bereidt zich voor op de festivalzomer. Dat is traditioneel een drukke periode voor Studio Brussel. Nelles De Caluwé presenteert nu nog het namiddagblok op de jongerenzender. Dat had hij overgenomen van Lemaire. Vanaf juni zal de namiddag voor rekening zijn van Joris Brys. Studio Brussel benadrukt dat het om een tijdelijke switch gaat.


Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' (Eén)

De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

'First Dates', om 21.35 uur op En.

Dossiers