Stoelendans bij Studio Brussel

dinsdag 28 mei 2019

In juni zal Nelles De Caluw op Studio Brussel 'Music at Work' presenteren. Nu is dat nog Kirsten Lemaire die het programma overnam van Christophe Lambrecht nadat die begin mei overleed aan een hartfalen.

Kirsten Lemaire gaat even met vakantie en bereidt zich voor op de festivalzomer. Dat is traditioneel een drukke periode voor Studio Brussel. Nelles De Caluwé presenteert nu nog het namiddagblok op de jongerenzender. Dat had hij overgenomen van Lemaire. Vanaf juni zal de namiddag voor rekening zijn van Joris Brys. Studio Brussel benadrukt dat het om een tijdelijke switch gaat.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers