Kijkcijfers: 'Temptation Island 2019' goed gestart bij RTL 5

vrijdag 15 februari 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

Donderdagavond werd de aftrap van het nieuwe seizoen 'Temptation Island' op RTL 5 bekeken door 586.000 Nederlanders. Ook vorig jaar keken ongeveer evenveel mensen naar de verleidingsshow.

Later op het seizoen stegen de kijkcijfers van 'Temptation' vorig jaar nog door naar 635.000. Diezelfde trend wordt ook dit jaar weer verwacht.

NPO 1 is de winnaar van de avond met 6 programma's in de top 10 en 10 titels in de dag top 25. Het 'Journaal 20.00 uur' werd het meeste bekeken, gevolgd door 'De Wereld Draait Door'. 'Jinek' en de fictieserie 'Oogappels' boeken ook weer een mooi resultaat. 'Goede Tijden, Slechte Tijden' haalt 840.000 kijkers en 'Hart van Nederland' is het enige SBS6-programma in de kijkcijferlijst van donderdag 14 februari.

Bron: SKO

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Columbus' - Jeroen Meus (foto: Eén - © VRT 2019)

In 'De Columbus' trekt Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt Jeroen Meus mee.

'De Columbus', om 20.40 uur op En.

Dossiers