Kijkcijfers: 'Temptation Island 2019' goed gestart bij RTL 5

vrijdag 15 februari 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

Donderdagavond werd de aftrap van het nieuwe seizoen 'Temptation Island' op RTL 5 bekeken door 586.000 Nederlanders. Ook vorig jaar keken ongeveer evenveel mensen naar de verleidingsshow.

Later op het seizoen stegen de kijkcijfers van 'Temptation' vorig jaar nog door naar 635.000. Diezelfde trend wordt ook dit jaar weer verwacht.


NPO 1 is de winnaar van de avond met 6 programma's in de top 10 en 10 titels in de dag top 25. Het 'Journaal 20.00 uur' werd het meeste bekeken, gevolgd door 'De Wereld Draait Door'. 'Jinek' en de fictieserie 'Oogappels' boeken ook weer een mooi resultaat. 'Goede Tijden, Slechte Tijden' haalt 840.000 kijkers en 'Hart van Nederland' is het enige SBS6-programma in de kijkcijferlijst van donderdag 14 februari.

Bron: SKO

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers