Vlaamse Infolijn binnenkort ook via digitale televisie

vrijdag 3 februari 2006

Yves Leterme wil de nu al succesvolle Vlaamse infolijn verder uitbouwen tot een ge´ntegreerd loket voor de Vlaamse informatie en dienstverlening. Het bestaande aanbod wordt op korte termijn verder uitgebreid en verdeeld via nieuwe kanalen zoals sms en de interactieve digitale televisie.

D


e Vlaamse burger zal al vanaf maart 2006 via het digitale platform van Telenet beroep kunnen doen op de diensten van de infolijn. Pas in het najaar zullen ook de abonnees van Belgacom van diezelfde diensten kunnen genieten.
Bron: HBVL

Iedere ochtend onze nieuwsbrief 'TV-Visie Extra' in jouw mailbox!
Schrijf je nu in via
dit invulformulier  Doen!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers