'Sterren Op Het Ijs': Exit Leen

vrijdag 5 oktober 2007

Woensdagavond kregen Leen Demarť en DaniŽlla Somers de minste stemmen achter zich maar vrijdagavond kregen ze een tweede en laatste kans tijdens de skate-off. DaniŽlla wist zich op deze manier toch nog te plaatsen voor de volgende ronde.

Dani

Žlla en Leen deden hun tweede kŁr deze week zonder veel problemen. Bij Leen ging het nog een beetje stroef terwijl DaniŽlla een nieuwe beweging had aangeleerd. Zowel de kijkers als de jury wisten dat de appreciŽren.

Bij het bekijken van de voorlopige stemmen van de kijkers werd het al snel duidelijk. DaniŽlla kon toen rekenen op 69% van de stemmen, Leen slechts op 31%. Onder het motto 'alles is nog mogelijk' werden de kijkers aangemoedigd om te blijven stemmen via sms. Uiteindelijk kreeg DaniŽlla in totaal meer dan 60% van de stemmen achter haar naam, genoeg dus om naar de volgende ronde te gaan.

Leen vond het jammer dat ze de wedstrijd moest verlaten. Ze zal vooral haar schaatspartner, Jonathan, missen en natuurlijk ook DaniŽlla. Tijdens de opnames zijn de twee heel goede vriendinnen geworden.

Tien koppels bereiden zich nu voor op een nieuwe live-show onder het thema 'sweet sixteen'.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met ťťn poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguÔn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers