Peter Koelewijn haalt uit naar X Factor-kandidaten

zaterdag 26 november 2005

In de weekendeditie van Het Laatste Nieuws haalt Peter Koelewijn zwaar uit naar de X Factor-kandidaten. Alleen Udo en Patrick & Carina worden min of meer gespaard. Een overzichtje van de commentaar volgens de Nederlandse zanger/ componist/ zakenman.

Udo:

"Udo heeft een goede uitstraling. Persoonlijk spreekt hij mij niet echt aan. Maar hij zou wel een idool kunnen worden. Al hoop ik voor hem van niet. Udo zal immers afhankelijk zijn van de fanbase die hij heeft opgebouw tijdens X Factor en dat zijn waarschijnlijk voornamelijk jonge meisjes. En niets is zo ontrouw als jonge meisjes. Ik raad hem dus vooral aan om het rustig aan te doen en zich goed te laten omringen."

The Cappaert Sisters: " Dat die meisjes maar rustig blijven optreden op Sinterklaasfeestjes en parochiefeestjes. Mensen zijn dat zeemzoete gedoe van twee zusjes met hun lieve liedjes toch zo beu. Ik ben zelf geen leek in modezaken. Maar zelfs ik zie dat hun styling op niets trekt."

Ivann: "Ivann heeft vocale capaciteiten. Maar het komt er niet uit. Mocht ik zijn coach geweest zijn, zou ik hem heel andere dingen latenzingen. Als je hem daar zo ziet staan met zijn backing vocals, wat heen en weer te leuteren. Het gaat nergens naartoe, het is niet spannend, het lijkt wel een schooltoneeltje. "

Paco: "De liedjes die Paco zingt, zijn veel te hoog gegrepen. Dat soort repertoire moet je gewoon vlekkeloos doen. Anders blijf je er met je flikken af. Sorry, maarPaco is niet meer of niet minder dan een derderangs Helmut Lotti."

Patrick & Carina: "Daarmee kan je iets aan. Laat die twee maar rustig in het Vlaams zingen. Dat is een repertoire dat altijd blijft rechtstaan en waar altijd vraag naar bestaat, als het goed gedaan is tenminste. Dat is hier het geval. Die Patrick & Carina, worden volgens mij de enige survivors van X Factor."

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers