Jeroen Meus met 'Dagelijkse Kost' op Spaanse tv

donderdag 13 november 2014

Het kookprogramma 'Dagelijkse Kost' van Jeroen Meus zal binnenkort te zien zijn op de Spaanse televisie. Dat staat donderdag in Het Nieuwsblad. De tv-kok heeft de plannen intussen bevestigd op MNM.

'Dagelijkse Kost' zal vanaf december te zien zijn op de Spaanse digitale zender TV Cocina. Er zullen 44 afleveringen in een gedubde versie worden uitgezonden. En aan dat dubben is veel aandacht besteed, zo klinkt het bij Hotel Hungaria, dat 'Dagelijkse Kost' maakt voor Eén. 'Het laatste wat we willen is dat Jeroen in het Spaans klinkt als iemand uit een telewinkelreclame', zo zegt Bart Verbeelen van het productiehuis.


Naast Spaanse is er ook Portugese, Arabische én Amerikaanse interesse voor het populaire kookprogramma. Bij wijze van test heeft Meus al eens twee afleveringen in het Engels opgenomen, die hij zelf best geslaagd vond, zo vertelde hij donderdagochtend op MNM. De Amerikaanse interesse is er concreet van bij de zender Food Network, zowat de moeder van alle kookzenders wereldwijd. Als de zender en het testpubliek vallen voor de twee afleveringen, dan bestaat de kans dat er een volledig seizoen besteld wordt. Jeroen Meus zal dan wel nog harder in zijn agenda moeten puzzelen.

Bron: nieuwsblad.be - eigen bericht

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers