INDI-kijkers krijgen er 16 zenders bij

donderdag 2 oktober 2008

Gisteren kondigde Telenet aan dat ze binnenkort Telenet Digital TV lanceert in Interkabel gebied, waar tot vandaag enkel het digitale INDI-platform beschikbaar is. Voorlopig blijft INDI gewoon beschikbaar voor de huidige kijker en er worden op 15 oktober zelfs 16 zenders toegevoegd aan het INDI-basispakket.

N


iet iedereen was even tevreden met de overname van het Interkabel-netwerk door Telenet. Vooral in de Belgacom-tower in Brussel leggen ze zich nog steeds niet neer bij de Mechelse greep op de zuivere intercommunales. De kijkers kunnen alvast voorlopig tevreden zijn, want bij INDI komen er 16 zenders bij en analoog zouden er voorlopig geen zenders sneuvelen.

Telenet wil het aantal zenders op INDI en Telenet Digital TV gelijkschakelen. Vooral de INDI-kijkers profiteren hiervan, want ze krijgen er Studio 100 TV, Club RTL, Plug RTL, AB3, Eurosport 2 en EXQI-sport erbij. Daarenboven worden ook 10 Music Choice-zenders bij het basispakket toegevoegd. Ten slotte vervoegen ook 3 HD-zenders het INDI-basisaanbod: National Geographic HD, Exqi Culture HD en TF1 HD.

Maar zoals elke medaille heeft ook deze een keerzijde. Een tweetal zenders verhuizen van het basispakket naar het betaalpakket. France 5 verhuist naar het INDI Extra en INDI Mega pakket en Extreme Sports zien we vanaf 15 oktober ook terug in dat INDI Mega pakket en in het INDI Sport pakket. Kijkers die het HD Intro pakket hadden worden nu aangewezen op het HD Plus pakket, want het Intro-aanbod komt te vervallen.

Bron: indi.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers