Connections nu op Telenet Digital TV

donderdag 18 mei 2006

Donderdag lanceerde Connections en Telenet de eerste interactieve reistoepassing voor digitale televisie. Telenet Digital TV kijkers kunnen vanaf nu via de televisie het uitgebreide aanbod van last-minutes en cadeauboxen bij Connections raadplegen en kopen.

D


uizenden mensen boeken al jarenlang hun reis via de website van Connections. Vanaf vandaag kan dat ook via Telenet Digital TV. Alle interactieve digitale kijkers kunnen met één druk op de knop het uitgebreide aanbod van last-minutes en cadeauboxen raadplegen en een reis vastleggen. Momenteel krijgt de kijker een aanbod van bijna 10.000 reismogelijkheden, met een afreisdatum binnen twee dagen tot 1 maand.

De lancering van deze nieuwe toepassing op Telenet Digital TV bewijst dat Connections het beeld van de reissector in de toekomst bepaalt. Steeds opnieuw slaagt dit Belgische bedrijf erin het gezicht van een hele sector op zijn eentje te veranderen. Met deze op maat gemaakte reistoepassing in het "extra" menu van Telenet Digital TV breidt het de informatie- en reserveringsmogelijkheden uit via een nieuw en toekomstgericht kanaal. Deze aankondiging zet de feestelijke acties rond 20 jaar Connections (http://www.travellingeighties.be/) ook nog eens extra in de verf.

Informatie zoeken over reizen en reizen boeken via Telenet Digital TV is erg gemakkelijk : de digitale kijker kiest in het "extra" gedeelte van Telenet Digital TV de pagina's van Connections, selecteert de reis of het pakket dat hij wil, geeft zijn telefoonnummer, emailadres en pincode in, en wordt binnen de 12 uur (behalve op zon- en feestdagen) teruggebeld door Connections. "Er is bewust gekozen voor een eenvoudige, maar toch attractieve toepassing om het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken" zegt Ronny Verhelst, Senior Vice President Media Partnerships voor Telenet . "De digitale kijker kan nu echt meer uit zijn televisietoestel halen : zoals de Connections toepassing nu gebouwd is, kan iedereen wanneer hij wil vanuit zijn zetel zijn reis beginnen te plannen en zelfs reserveren, "

Dit is weer een enorme stap in het 20-jarige bestaan van Connections. Het ligt ook helemaal in lijn met de forse investeringen en technologische ontwikkelingen in het retailnetwerk en de website. Die website (http://www.connections.be/) wordt trouwens ook zeer binnenkort volledig vernieuwd.

Persbericht Telenet
http://www.telenet.be/tv

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers