Bingewatchen en overnachten in je favoriete serie

maandag 19 november 2018
Foto: © oona/Telenet 2018

Het kijkgedrag in Vlaanderen is de laatste jaren sterk geëvolueerd. Onze honger naar de beste lokale en internationale series is aanzienlijk gegroeid en liefst van al gaan we ook helemaal op in onze favoriete reeks door te bingen.

Geïnspireerd door deze trend versterkt Telenet vanaf 26 november de invulling van haar entertainmentpakket Play met meer series uit binnen- en buitenland. Bovendien trakteert Telenet superfans op de ultieme binge-ervaring in  een trailerpark.

6 ultieme en all-inclusive bingewatchervaringen
In de Antwerpse Meatpack openen vanaf 26 november 6 trailers of caravans de deuren waarin bezoekers 6 iconische series en ditto settings tot in alle zintuigen kunnen beleven. God is in the detail, en dat werd ter harte genomen in het trailerpark. Een rood wijntje zal des te lekkerder smaken uit de indrukwekkende glazen van Cersei Lannister in de 'Game of Thrones'-trailer. Bij de trailer van 'The Sopranos' kunnen bezoekers de recentste editie van The Star-Ledger even inkijken onder het bord van de Bada Bing. De echte kenner kijkt niet vreemd op van de gitzwarte Fangtasia-boom in de 'True Blood'-trailer en herkent meteen de teksten op de muren in de 'Insecure'-trailer. De gezelligste cel van 'Gent West' staat binnenkort in de Meatpack en ook Dale’s RV-camper uit 'The Walking Dead' lijkt daar een nieuwe thuis gevonden te hebben.

Een binge-sessie is pas geslaagd wanneer die een stuk in de nacht eindigt. Bezoekers kunnen dan ook overnachten in hun trailer om in dezelfde vibe als de serie verder te dromen. Zo is het trailerpark een totaalbeleving en een unieke manier om een nieuwe serie te ontdekken en instant fan te worden.

6 superfans nodigen uit
Het gevoel van verbondenheid en connectie die sommige kijkers voelen met een serie werkt aanstekelijk. 6 bekende superfans vertellen dan ook met veel passie en enthousiasme over hun favoriete reeks. Zo kent Rik Verheye de legendarische serie 'The Sopranos' van binnen en van buiten en nodigt dan ook iedereen uit deze te (her)ontdekken: 'Een cultserie met strakke dialogen, drama, geweld maar ook geweldige humor. Én topacteur James Gandolfini als maffiabaas Tony Soprano. Alleen daarvoor al moet je kijken'. Ook Thibault Christiaenssen steekt zijn liefde voor het bloeddorstige koningenspel van 'Game of Thrones' niet onder stoelen of banken. 'Echt alles zit in deze serie: draken, knappe vrouwen, epische vechtscènes, romantiek,... Bingen dus! Zeker nu winter is coming.' Dat bepaalde series ook leeftijdsgenoten en gemeenschappen wereldwijd met elkaar kan verbinden begrijpt Dvtch Norris maar al te goed dankzij 'Insecure': ''Insecure' is gewoonweg epic. Heerlijke, oncomfortabele humor doorspekt met zalige popculture references. Echt eentje om te zien!' Julie Van Den Steen werd dan weer bewonderaar van de vampierenwereld dankzij 'True Blood' en Noémie Wolfs is fervent doomsday-prepper dankzij 'The Walking Dead'. Vlaanderen moet allerminst onderdoen voor internationale toppers want Tinne Oltmans werpt zich graag op als fan van 'Gent West'.

Play: vanaf 26/11 nòg meer voor de seriefanaat en bingewatcher
Telenet lanceert het trailerpark naar aanleiding van de vernieuwde invulling van Play. Vanaf 26 november zullen namelijk alle internationale series – die nu enkel in Play More te zien zijn – ook in Play opgevraagd kunnen worden. Een vernieuwde overeenkomst met het Amerikaanse productiehuis HBO maakt het bovendien mogelijk om binnenkort te genieten van àlle HBO-topreeksen van nu maar ook van vroeger! Daarnaast blijft Play garant staan voor een uitgebreid lokaal aanbod, kidscontent en de Terugkijk-tv functionaliteit. Met deze stap wil Telenet het beste van de internationale én de lokale markt samenbrengen.

TRAILERPARK - details

Meatpack
Samberstraat 40
2060 Antwerpen
Open vanaf 26/11 tot en met 5/12

Overnachten kan met maximaal 2 personen per trailer.
Check-in is vanaf 18.00 uur
Check-out is om 10.00 uur
Diner en ontbijt inbegrepen bij de overnachting

Schrijf online in en win: www.telenet.be/trailerpark.

Persbericht oona/Telenet
http://www.telenet.be/trailerpark

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Kapitein Sullivan gaat verder met zijn pogingen om het politie- en het brandweerdepartement nader tot elkaar te brengen. Ben en Miranda hebben een eerlijk gesprek over hun huwelijk waardoor Miranda een moeilijke beslissing neemt.

'Station 19', om 21.25 uur op VIJF.

Dossiers