Annelies Rutten is 'De Slimste Mens ter Wereld'

donderdag 22 november 2007

Journaliste Annelies Rutten is de nieuwe 'Slimste Mens ter Wereld'. In het spannende eindspel klopte zijn Studio 100-baas Hans Bourlon. Rutten is meteen ook de eerste vrouw die de eindoverwinning in de wacht sleept.

Dond

erdag kwam een einde aan het zesde seizoen van de populaire En-quiz 'De Slimste Mens ter Wereld'. Nieuwsblad-journaliste Annelies Rutten verpletterde haar concurrent in het eindspel.

Na de uitschakeling van professor Eva Brems werd al snel duidelijk dat Hans Bourlon niet kon opboksen tegen Annelies Rutten. Ze begon aan het eindspel met een voorsprong van ruim 200 seconden.

Vanaf maandag pakken En en Woestijnvis uit met een opgefriste versie van 'De Laatste Show'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers