Sergio nieuwe presentator 'Dancing On Ice'?

dinsdag 3 juli 2007

In het najaar start VTM met het tweede seizoen van het ijsdansprogramma 'Dancing On Ice'. Geen co-productie met het Nederlandse RTL 4, dus ook geen Nederlandse presentator meer naast Francesca Vanthielen op het ijs.

Eén van de mogelijke opvolgers van de Nederlander Martijn Krabbe zou Sergio zijn. De zanger-presentator verliet eind vorig jaar de openbare omroep om bij VTM aan de slag te gaan. De afgelopen maanden presenteerde hij het succesvolle quiz-programma 'De Foute Quiz'.

VTM-woordvoerder Mark Vanlombeek bevestigt dat Sergio één van de kandidaten is om 'Dancing On Ice' te presenteren naast Francessa, maar of het Sergio inderdaad wordt is op dit ogenblik nog niet zeker.

Bron: Dag Allemaal

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva España - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In Asturië leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Léon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers