3700 inschrijvingen voor 'Blind Getrouwd'

donderdag 10 januari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Eind januari start op VTM het vierde seizoen van 'Blind Getrouwd'. En ook voor deze jaargang was er geen gebrek aan gegadigden. VTM ontving zo'n 3700 inschrijvingen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Het aantal inschrijvingen voor deze editie van 'Blind Getrouwd' is een nieuw record. Voor seizoen drie schreven zich vorig jaar 3600 kandidaten in. Het eerste seizoen kende nog 1100 inschrijvingen.

Van de twaalf koppels uit de alle voorbije jaargangen zijn er nog maar vier samen. 'Blind Getrouwd' zorgde al voor 2 baby's en Veerle en Nick (vorig seizoen) zijn in blijde verwachting van hun eerste spruit.

De koppels voor komend seizoen zullen binnenkort bekendgemaakt worden. 'Blind Getrouwd' is vanaf eind januari weer te zien op VTM.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers