20 miljoen 'on demand'-aanvragen bij Telenet

woensdag 10 december 2008

Aan het eind van dit jaar zal de Video on Demand service van Telenet aftikken op meer dan 20 miljoen(!) transacties. Een succesverhaal, onder meer te verklaren door het aantrekkelijke aanbod van Telenet Digital TV. Voor de lancering van 'The Dark Knight'™, de nieuwste blockbuster op Telenet Digital TV, zette Telenet een heuse stunt op poten en een Europees record kaartenhuis bouwen…

<


STRONG>20 miljoen transacties met Video On Demand (VOD)
In 2008 zal de Telenet Video on Demand service van Telenet de mijlpaal van 20 miljoen transacties overschrijden. Anouk Mertens, Vice-President Televisie van Telenet, licht toe: 'Eind juli noteerden we de 10 miljoenste Video on Demand transactie. Amper 5 maanden later stevenen we af op meer dan 20 miljoen Video On Demand transacties voor het hele jaar 2008. De versnelde groei van ons iDTV klantenbestand, door de lancering van de succesvolle triple play 'shakes', de Interkabel acquisitie en het succes van de vele topfilms en series in het Telenet Digital TV aanbod vormen de hoofdredenen voor deze groei.'

'Ook het opvragen van programma's van alle Vlaamse omroepen in de Video On Demand omgeving blijft erg populair. Die twee factoren zorgen voor een groeiversnelling in het totaal aantal Video On Demand transacties', onderstreept Anouk Mertens.

Persbericht Telenet
http://www.telenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers