Nickelodeon-held 'Hey Arnold!' terug in z'n eigen Jungle Film

zaterdag 3 februari 2018
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2018

Eindelijk krijgen Nickelodeon-fans antwoord op al hun vragen in 'Hey Arnold!: De Jungle Film!'. Het verhaal gaat verder waar we in 2004 gebleven waren en Arnold en zijn vrienden gaan op een schoolreisje.

Maar dit is niet zomaar een schoolreisje: de vriendengroep gaat op het avontuur van hun leven! Ze gaan de jungle in om Arnold's droom te vervullen: zijn ouders vinden, die op mysterieuze wijze verdwenen zijn.


Veel van de herkenbare en vertrouwde stemmen van de originele cast zijn te horen in deze film, waaronder Seb van den Berg (originele stem van Arnold), Tido Visser (originele stem van opa) en Ajolt Elsakkers (originele stem van meneer Simmons).

De klassieke Nickelodeon-show 'Hey Arnold!' werd in de Benelux al uitgezonden voordat Nickelodeon daar bestond: door de VPRO in 'Villa Achterwerk' en door Ketnet in Vlaanderen. Bij de lancering van Nickelodeon in de Benelux in 2002 verhuisde de serie naar Nickelodeon, waar het één van de langstlopende series was.

'Hey Arnold!: De Jungle Film' is op zondag 4 februari om 15.00 uur te zien op Nickelodeon. Maar wil je vast in de stemming komen? De eerste klassieke afleveringen van 'Hey Arnold!' zijn nu terug te zien op nickelodeon.nl.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers