Vitaya lanceert 'It's Monday, I'm in Love'

vrijdag 20 april 2018

Maandagavonden gaan voortaan bij Vitaya door onder het motto: It's Monday, I'm in Love. Op maandag 23 april staat om 20.35 uur de romantische komedie 'The Wedding Date' op het programma met Dermot Mulroney als Nick Mercer en Debra Messing als Kat Ellis.

Kat gaat naar haar ouders in Londen voor de bruiloft van haar zus. Bang om haar ex-verloofde tegen te komen en geconfronteerd te worden met haar vrijgezellenbestaan, huurt ze een mannelijke escort in die zich moet voordoen als haar vriend.

Op de Vitaya Movie Moments-avond, woensdag 25 april, is er om 20.40 uur het romantisch drama 'Eat Pray Love' met Julia Roberts die de rol van Liz Gilbert speelt. Liz heeft alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn, wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Na haar scheiding besluit Liz een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers