TV-première van d'Ardennen bij VTM

vrijdag 12 januari 2018

Op zaterdag 13 januari is er de tv-première van de musicalfilm 'Into the Woods' van de Oscargenomineerde regisseur Rob Marshall ('Chicago'; 'Memoirs of a Geisha'). De fantasiefilm combineert de klassieke sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de Bonenstaak tot één magisch geheel.

Knappe acteer- én zangpresentaties zijn er van o.a. Meryl Streep, die voor haar rol een Oscarnominatie kreeg, Anna Kendrick, James Corden, Emily Blunt en Johnny Depp.

Op zondag 14 januari zendt VTM de Vlaamse film 'd’Ardennen' voor het eerst uit. 'D’Ardennen' is het speelfilmdebuut van regisseur Robin Pront, die er meteen internationale aandacht mee verwierf. De film werd de Belgische inzending voor de Oscars, kwam terecht op de shortlist van de European Film Awards en werd verkocht aan 6 landen. Het drama gaat over een brutale homejacking die hopeloos fout gaat en het leven van twee broers op z’n kop zet. In d’Ardennen schitteren Vlaamse topacteurs als Kevin Janssens, Veerle Baetens, Jeroen Perceval en Peter Van Den Begin.

Vanaf zondag 14 januari wordt 'Stadion' een vast onderdeel van VTM NIEUWS op zondag. Het sportnieuws in de uitzending van 19.00 uur wordt dus nog uitgebreid. Na de belangrijkste nieuwsverhalen van die dag schakelt nieuwsanker Dany Verstraeten over naar Maarten Breckx in de studio van 'Stadion' voor de laatste uitslagen, reportages en analyses van het Belgische en buitenlands voetbal.

In 'La Mamma' op maandag 15 januari gaat Sergio Herman aan de slag in de ouderlijke keuken van Evi Hanssen. Hij maakt een aantal van haar mama’s favoriete gerechten en dat levert een culinaire, nostalgische en soms ook emotionele trip op.

'Rijker Dan Je Denkt?' trekt op dinsdag 16 januari naar onze hoofdstad. Aan het Jubelpark in Brussel bevindt zich één van de grootste privé autoverzamelingen ter wereld: Autoworld. Staf Coppens en de experten verzamelen er om zeer diverse voorwerpen te taxeren, waaronder een collectie zonnebrillen en een stukje meteoriet.

Niels Destadsbader trekt op donderdag 18 januari met 'De Wensboom' naar Sint-Ursula in Lier om enkele kinderwensen te realiseren. Miro doet een wens voor zijn oom, die zich al jaren inzet als vrijwilliger in het kinderziekenhuis. Voor zijn wens neemt Niels Miro mee naar een speelgoedwinkel, waar hij onbeperkt zijn karretje mag volladen. Marte doet een speciale wens voor meester Tom. Ze vindt dat hij superleuke gedichten schrijft en wil dat iedereen de kans krijgt om ze te lezen. Ook de wens van Zoë intrigeert Niels.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers