Topper Club Brugge - Anderlecht op Play Sports

woensdag 13 december 2017

In BelgiŽ is het dit weekend uitkijken naar de topper tussen Club Brugge en Anderlecht, bij winst loopt Club al dertien punten uit op RSCA! De andere topper vindt plaats op zaterdag, wanneer Standard en KAA Gent elkaar treffen in de strijd voor een Play-Off 1 ticket.

Op vrijdag is de vijfde aflevering van 'Belga Sport' niet te missen! Deze week is er het verhaal van Pär Zetterberg en zijn opmars richting de top.

Ook buiten onze landsgrenzen staat er weer heel wat moois te gebeuren. In de Premier League krijgt Kevin De Bruyne zijn collega-Rode Duivels Vertonghen en Dembélé op bezoek. Blijft leider City ongeslagen? Op woensdag krijgen we in de achtste finale van de Duitse Pokal een finale avant la lettre tussen Bayern en bekerhouder Dortmund!

Naast voetbal is er ook dit weekend opnieuw veldrijden met de Wereldbekermanche in Namen. Kan Wout Van Aert de zege binnenhalen na een korte pauze?

Tot slot is er nog basketbal in de NBA tussen de Toronto Raptors en de Sacramento Kings, golf in Indonesië én Maaseik dat de Belgische eer hoog houdt in de Champions League volleybal!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 14 december tot en met woensdag 20 december, kijk op playsports.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eťn - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers