'Thuis': week 26 (2019) - SEIZOENSFINALE!

zaterdag 22 juni 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Vrijdag is het tijd voor de seizoensfinale van 'Thuis'. Tussen Nancy en Marianne is de vriendschap serieus bekoeld. Joren botst op Boris en Lowie is woest op Olivia. Paulien kuist de Frens op.

 


 

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 24 juni 2019 - aflevering 4659
Niet alleen Olivia heeft nieuws voor Tamara, maar ook zij verbaast Olivia op haar beurt met haar nieuwtje. Dieter neemt het op voor zijn vrouw. Frank is bezorgd om Joren. Het komt tot een bitse confrontatie tussen Judith en Stan.

Dinsdag 25 juni 2019 - aflevering 4660
Adil vindt een oplossing voor het personeelstekort bij de Kabouters. Waldek ontvangt een belangrijke boodschap. Dries komt Tamara opzoeken met een leuke attentie, maar Tamara kampt met een technisch probleem.

Woensdag 26 juni 2019 - aflevering 4661
Lowie en Tania maken zich zorgen over Bob. Nancy vertelt Marianne dat ze voet bij stuk heeft gehouden en hierin gesteund wordt door Dieter. Tom en Karin krijgen bezoek op kantoor. Stan zit met een schuldgevoel. Waldek doet iedereen versteld staan.

Donderdag 27 juni 2019 - aflevering 4662
Lowie voelt de stress tot in zijn kleinste teen. Waldek moet iets opbiechten. Frank uit zijn gevoelens tegen Tim. Judith en Tom stemmen de violen op elkaar af. Olivia verneemt nieuws dat haar toekomst kan beïnvloeden. Dries heeft een date.

Vrijdag 28 juni 2019 - aflevering 4663
Paulien is bezig met de opkuis van de Frens. Nancy denkt dat de vriendschapsrelatie met Marianne een serieuze knak heeft gehad en ziet het niet direct goedkomen. Joren botst op Boris. Lowie is razend kwaad op Olivia.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers