'Familie': inhouden week 53 - PREVIEW

zaterdag 26 december 2015

Elke week volgt een vaste schare fans 'Familie' op de voet bij VTM. Om hen alvast door de komende werkweek te gidsen, blikt TVvisie graag even vooruit naar de inhouden van week 53 van 2015.

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:


Maandag 28 december - aflevering 5636
Rudi en Zjef vinden een gepast huis voor Rudimentair. Wanneer blijkt dat Rudi in het huis ook meubels wil verkopen, moet Zjef zijn vriend temperen. Peter nodigt Jelle uit voor een tour op de motor. Een herinnering aan haar miskraam inspireert Liesbeth om een eigen houtsculptuur te maken.

Dinsdag 29 december - aflevering 5637
Peter, Jelle en Zjef vertrekken voor een tochtje op de motor. Wanneer Patrick en Agnes thuiskomen, kan Liesbeth haar houtsculptuur niet meer verstoppen. Ze besluit open kaart te spelen over wat haar dwarszit. Zjef dwingt de overenthousiaste Rudi om te wachten met het huren van een huis voor Rudimentair. Hij kan echter niet wachten en contacteert de eigenaar achter Zjefs rug. Niko wil zo snel mogelijk verhuizen, maar Mieke is het daar niet mee eens.

Woensdag 30 december - aflevering 5638
De motortocht van Peter, Jelle en Zjef neemt een onrustwekkende wending wanneer Jelle plots verdwenen lijkt. Het repair-atelier van Patrick krijgt inbrekers over de vloer. Rudi kan zich niet inhouden en ondertekent zonder Zjefs goedkeuring het huurcontract. Benny is niet te vinden voor het voorstel van Liesbeth, maar zij geeft zich niet zomaar gewonnen. Mieke en Niko bereiden Zjef voor op hun verhuis. Stan heeft een geheim voor June.

Donderdag 31 december - aflevering 5639
Overal wordt druk gespeculeerd over de identiteit van de inbrekers in het repair-atelier. Agnes is de opmerkingen van Freddy beu. Zjef is woest op Rudi wanneer uitkomt dat hij het huurcontract ondertekend heeft. Voor Niko en Mieke is er geen weg meer terug, al hebben ze gemengde gevoelens bij wat hen te wachten staat. Jan wordt voor het blok gezet door zijn brouwer. Ondertussen wordt het nieuwe jaar in de hele familie feestelijk ingezet.

Vrijdag 1 januari 2016 - aflevering 5640
Rudi is zwaar gaan feesten met Stan. Zjef laat duidelijk verstaan dat hij hiermee niet opgezet is. Véronique wil gaan tangodansen met Mathias, maar hij is niet enthousiast. Jelle klaagt over zijn saaie Nieuwjaarsnacht. Freddy maakt Agnes duidelijk dat hij overweegt om klacht tegen haar neer te leggen bij de politie.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu ook in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers