Ex-finalisten openen nieuw seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' - VIDEO

dinsdag 5 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Vanaf nu vrijdag barst de strijd der titanen opnieuw los in 'The Voice van Vlaanderen'. Koen Wauters, Natalia, Bart Peeters en Alex Callier zetten zich schrap om het allerbeste zangtalent naar hun team te halen.

De eerste Blind Auditions worden vrijdag afgetrapt met een bijzondere openingsact. Vier ex-poulains van de coaches en voormalige finalisten - Laura Tesoro uit team Koen, Luka Cruysberghs uit team Alex, Robby Longo uit team Natalia en Dries De Vleminck uit team Bart - verzamelen op het podium voor een uniek optreden. Hoe dat klinkt, zie je in onderstaande preview.


'The Voice van Vlaanderen', nieuw seizoen vanaf vrijdag 8 februari om 20.40 uur bij VTM.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers