Ex-finalisten openen nieuw seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' - VIDEO

dinsdag 5 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Vanaf nu vrijdag barst de strijd der titanen opnieuw los in 'The Voice van Vlaanderen'. Koen Wauters, Natalia, Bart Peeters en Alex Callier zetten zich schrap om het allerbeste zangtalent naar hun team te halen.

De eerste Blind Auditions worden vrijdag afgetrapt met een bijzondere openingsact. Vier ex-poulains van de coaches en voormalige finalisten - Laura Tesoro uit team Koen, Luka Cruysberghs uit team Alex, Robby Longo uit team Natalia en Dries De Vleminck uit team Bart - verzamelen op het podium voor een uniek optreden. Hoe dat klinkt, zie je in onderstaande preview.


'The Voice van Vlaanderen', nieuw seizoen vanaf vrijdag 8 februari om 20.40 uur bij VTM.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers