'Buren': week 26 (2019) - PREVIEW

zondag 23 juni 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 
Deze week in 'Buren':

Maandag 24 juni 2019 - aflevering 7829
Elly worstelt met haar gevoelens voor Liam. Ze had immers gezworen nooit nog iets te beginnen met de ex van een vriendin. Jane wordt op heterdaad betrapt. Komen Shane en Dipi eindelijk te weten waarnaar ze op zoek was? Uit het onderzoek naar Monique blijkt dat het Mishti's ex-verloofde was die met duistere zaakjes bezig was. Krijgt Leo het over zijn hart om Mishti's herinnering aan Zander te besmeuren met deze informatie?

Dinsdag 25 juni 2019 - aflevering 7830
Nu Leo heeft besloten om het verleden te laten voor wat het is, neemt Mark het onderzoek naar Monique in handen. Komt Mishti alsnog te weten dat Zander corrupt was? Aaron en David zetten alles op alles om de Rebecchi's af te troeven in de strijd om het gezicht van Lassiters te worden. Maar zal het volstaan om te tippen aan hun originele foto? En Terese krijgt steun uit onverwachte hoek.

Woensdag 26 juni 2019 - aflevering 7831 (om 17.40 uur)
Paul is niet opgezet met de komst van Liam en hij maakt Amy duidelijk dat hij hem niet in Jimmy's buurt wil. Maar dan zorgt het noodlot ervoor dat het net Liam is die Jimmy's leven zal moeten redden... Mishti is razend nu ze weet dat haar beste vriendin en haar ex-verloofde hebben gelogen en reageert zich af op Xanthe en Leo. En de winnaar van de fotowedstrijd wordt eindelijk bekendgemaakt. Worden het Aaron en David, of toch de Rebecchi's?

Donderdag 27 juni 2019 - aflevering 7832
Het zijn moeilijke dagen voor Amy. Ze moet proberen te aanvaarden dat Jimmy wil dat zijn vader deel uitmaakt van zijn leven. En alsof dat niet genoeg is, komt ze te weten waarom Elly het telefoonnummer van Liam had. Jane is opgelucht nu ze de waarheid heeft verteld en geniet van een avondje uit met Paul. Maar dan krijgt ze vreselijk nieuws. En Dipi houdt voet bij stuk, maar dat zou haar en haar familie weleens zuur kunnen opbreken.

Vrijdag 28 juni 2019 - aflevering 7833
Amy heeft het moeilijk om te aanvaarden dat haar beste vriendin en haar ex gevoelens hebben voor elkaar. Kan ze zich erover zetten en Elly het liefdesgeluk gunnen waar ze al zo lang naar op zoek is? Er staat Jane een aangename verrassing te wachten. Maar voor Paul is dat minder goed nieuws. Verklaart hij haar alsnog de liefde? En Toadie komt wegens onverwachte financiële problemen in wel heel nauwe schoentjes terecht. Kan hij zijn praktijk nog redden?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers