'Familie' - INHOUDEN week 3

zaterdag 13 januari 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Jan mist Leen en 'zijne vriend', maar is blij dat Maarten langer wil blijven. Evy is minder blij met diens terugkeer. Bovendien ligt ze overhoop met Stan over Localscoop. Lars is bezorgd om Amélie en Stefanie krijgt slecht nieuws over Simon. Guido is zenuwachtig over de rechtszaak. Enkele familieleden maken onverwacht weer hun opwachting...

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 15 januari 2018 - aflevering 6089
Stefanie krijgt nieuws over Simon en haar ontvoeringszaak. Amélie verstart wanneer ze Mila ziet in de Jan & Alleman. Guido is bezorgd omdat zijn zaak volgende week voorkomt. Emma probeert hem gerust te stellen. Stan wil Evy helpen met haar financiële problemen, maar stelt een voorwaarde.

Dinsdag 16 januari - aflevering 6090
Amélie wordt verteerd door schuldgevoelens. Lars en Peter proberen haar te helpen. Het nieuws over Simon komt hard aan bij Stefanie. Ze wil er met Benny over praten, maar moet wijken voor Robyn. De onverwachte terugkeer van Bart, Trudy en Jelle uit Amerika roept vragen op bij Peter en Hanne.

Woensdag 17 januari - aflevering 6091
Lars maakt zich zorgen over Amélie. Zij wil niet dat hij zich met haar leven bemoeit. Stefanie heeft het steeds moeilijker met de aanwezigheid van Robyn en gaat in conflict met Benny. Bart, Trudy en Jelle hullen zich nog steeds in stilzwijgen over de reden van hun terugkeer uit Amerika. Guido vergezelt Mieke naar een mode-event en maakt er kennis met Griet.

Donderdag 18 januari - aflevering 6092
Stefanie en Benny hebben een goed gesprek. Emma is bang dat ze haar job in de Foodbar niet zal kunnen houden. Trudy en Bart stellen zich vragen over hun toekomst. Zjef heeft een huis op het oog en wil er met Rudi naar gaan kijken. Peter wil Amélie uitnodigen op een etentje met Véronique. Evy zoekt Maarten op in de Jan & Alleman.

Vrijdag 19 januari - aflevering 6093
Benny is zenuwachtig voor zijn etentje met Robyn. Mathias helpt hem in de keuken. Mieke krijgt een harde klap te verwerken. Zjef en Rudi vinden hun droomhuis, maar er zijn kapers op de kust. Mieke brengt Rudi op het idee om pleegkinderen te casten voor zijn project voor het goede doel.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Down the Road' - seizoen 2 (foto: Eén - © VRT 2019)

Na een flinke portie adrenaline begint de groep aan de volgende etappe. Die brengt hen naar Kaapstad, een van de hoofdsteden van Zuid-Afrika. Er beginnen zich binnen de groep enkele vakantieromances te ontwikkelen en die brengen meteen een flinke portie drama met zich mee.

'Down the Road', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers