TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 The Big Bang Theory
Sheldon ergert zich aan het feit dat Leonard naar een feestje van Wil Wheaton wilt. Ondertussen probeert Bernadette ervoor te zorgen dat Howard niet de ruimte in gaat.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Robert ontmoet een aantrekkelijke vreemdeling in het café. Hij hoopt dat hij haar nog eens kan zien, want het is lang geleden dat hij zo geïnteresseerd was in een vrouw.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Way Down
Wanneer een ingenieur hoort over een mysterieus, ondoordringbaar fort dat verborgen ligt onder de Bank van Spanje, sluit hij zich aan bij een bende meesterdieven. Zij zijn van plan de legendarische verloren schat te stelen.
«
»
16:35 The Goldbergs
Barry's droom komt uit: hij krijgt een hond. Maar tot zijn teleurstelling trekt de pup meteen naar Murray. Beverly is boos omdat Erica en Lainey zonder haar een meidenlogeerpartij houden.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Sunnydale wordt getroffen door een meteoor, waarna een gruwelijke demon uit de ruimte het huis van Buffy binnendringt. Buffy moet hem stoppen terwijl haar moeder een delicate hersenoperatie ondergaat om haar tumor te verwijderen.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Barney bereidt zich voor op z'n bruiloft en haalt herinneringen met Ted op over de bruiloft van Punchy, waar Marshall en Lily hun babynieuws bekendmaakten. Robin wil Barney vertellen dat ze gevoelens voor hem heeft.
«
»
18:20 The Goldbergs
Beverly wil een groot familiefeest houden met Thanksgiving, maar de spanning loopt op wanneer zwager Marvin Pop-Pop wijsmaakt dat de `kalkoendag' ergens anders wordt gevierd.
«
»
18:50 The Simpsons
Bart en schooldirecteur Skinner strijden om de aandacht van Barts nieuwe lerares. Een nieuw zuivelproduct dat Homer bij de Kwik-E-Mart koopt, brengt grote veranderingen teweeg bij Bart en Lisa.
«
»
19:15 The Simpsons
Apu's neefje neemt de Kwik-E-Mart over en voert allerlei grote veranderingen door. Als Bart merkt dat het in de winkel nu draait om gezondheid, besluit hij de winkel neer te halen.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Sheldon voelt zich genegeerd als zijn moeder - die op bezoek is - niet voor hem wil zorgen, in plaats daarvan blijkt ze het erg goed te kunnen vinden met de vriendengroep.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Leonard zoent met een meisje die hij ontmoet heeft in de stripboekenwinkel, deze gebeurtenis doet hem twijfelen over zijn relatie met Priya. Tegelijkertijd houdt de rest van de groep Sheldon voor de gek met Halloween.
«
»
20:35 The Bounty Hunter
Milo Boyd, een onfortuinlijke premiejager, wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurley, op te sporen. Al snel moet hij zelf vluchten om in leven te blijven.
«
»
22:40 Anoniem
Het leven van geschiedenisdocent Jurre zit in een sleur. Zijn echtgenote en officier van justitie Saar slaapt vooral op kantoor en zijn kinderen negeren hem. Alles verandert na een heldendaad.
«
»
23:35 Mayans M.C.
De Maya's van Santo Padre worden rechtstreeks in hun clubhuis aangevallen door de vijandelijke charter uit Yuma, Arizona. Hun eigen wapenkasten zijn bijna leeg, maar gelukkig hebben de Maya's nog genoeg alcohol om molotovcocktails te maken.
«
»
00:20 The Big Bang Theory
Sheldon voelt zich genegeerd als zijn moeder - die op bezoek is - niet voor hem wil zorgen, in plaats daarvan blijkt ze het erg goed te kunnen vinden met de vriendengroep.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers