TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 The Block NZ: On Point
Amy en Stu doen een beroep op het Blok collectief voor toestemming om hun ontwerp eventueel aan te passen. Maar misschien slaat karma terug, nadat ze Clarie en Agni's verzoek hebben geweigerd.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Ja, Chef!
Na de drukke zomer bereiden de koks zich voor op het najaar. Lode heeft zijn restaurant weer naar binnen verhuisd en draait op volle toeren. Pajtim reist naar Frankrijk om een deal te sluiten met een champagnehuis. Chef Martijn bezoekt de visveilig.
«
»
08:45 De Eregast
In het prachtige heuvelland verwelkomen Peppe, Dominque en Jeroen Driesterrenchef Tim Boury als eerste eregast. Ze verwennen hun culinaire held met een feestelijk menu en polsen naar de toekomst en de druk die bij drie sterren komt kijken.
«
»
09:30 Extreme Makeover: Home Edition
Ty en zijn team bouwen een huis voor Jeff Lampe en zijn familie, ter vervanging van hun door water beschadigde huis. Ondanks hun situatie geeft de familie worstelles aan tieners door hun garage als trainingsfaciliteit te gebruiken.
«
»
10:20 The Block NZ
De deelnemers proberen hun grootste uitdaging tot nu toe te overwinnen door hun ouderslaapkamer, ensuite en garderobekasten te renoveren.
«
»
11:10 Love It or List It
Marty en Shannon wonen al een hele tijd in een boerderij en hebben er veel herinneringen opgebouwd. Ze staan voor de keuze of ze hun boerderij willen renoveren of dat ze intrekken in een nieuwe familiewoning.
«
»
12:00 Dr. Phil
Dr. Phil onderzoekt de zaak van Patty Prewitt, een vrouw die haar vasthoudt aan haar onschuld nadat ze tientallen jaren in de gevangenis heeft gezeten voor de moord op haar man.
«
»
12:45 Love Island
Curtis en Amy liggen op een bedbank en bespreken hoe Molly-Mae aan alle jongens precies hetzelfde vertelt.
«
»
13:40 Bake Off Vlaanderen
Het thema deze week is buiten de lijntjes en dat mag letterlijk genomen worden. Wie durft nét voor de finale nog risico's te nemen? Één ding is zeker: de bakkers gaan nog een laatste keer all out om hun plek in de felbegeerde finale te bemachtigen.
«
»
14:40 Bake Off Vlaanderen
Deze week strijden drie thuisbakkers voor de felbegeerde titel van Beste Bakker van Vlaanderen. Wie o wie kan de jury overtuigen en wint het zevende seizoen van Bake Off Vlaanderen?
«
»
15:40 The Block NZ
De teams beseffen hoe groot de uitdaging van de grote slaapkamer is. Geld wordt een probleem en relaties worden op de proef gesteld als de deelnemers elkaar de loef proberen af te steken.
«
»
16:30 Obsessive Compulsive Cleaners
Vinny en Denise hebben smetvrees en brengen een bezoekje aan het achttiende-eeuwse Georgiaanse landhuis Top-Y-Fron Hall. Hier wonen Tiggy en haar kat Tony tussen de viezigheid.
«
»
17:25 Dr. Phil
Dr. Phil praat met auteurs Regina Jackson en Saira Rao, 'Deconstructing Karen'-regisseur Patty Ivins-Specht en auteur Mike Bayer.
«
»
18:10 Masterchef USA
In twee teams moeten de chef-koks de leiding nemen over de keuken van het Hell's Kitchen-restaurant van Gordon Ramsay. Elk team moet twee voorgerechten en twee hoofdgerechten van het menu bereiden.
«
»
18:55 Love It or List It
Tyler en Kim hebben een charmant huisje in het hart van de stad. Kim is echter moe van de weinige ruimte die ze hebben en het moeten delen van hun slaapkamer en badkamer met de kinderen, maar Tyler wil niet weg.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Als de familie Meiland ergens verstand van heeft, is het wel styling en interieur. Martien en Montana gaan helemaal los met de inrichting van de slaapkamer.
«
»
20:35 Project Bakeover
Scott is 'The Bread Baron' van Airdrie en heeft succes met zijn zuurdesem. Maar hij heeft het personeel niet onder controle en 300.000 dollar aan schulden. Steve leert hem zijn team te managen en te variëren met een reeks zoete decoratieve desserts.
«
»
21:25 Project Bakeover
Ambitieuze millennial Vikki heeft een geliefde buurtbakkerij in Victoria overgenomen. Ze worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen, en om haar bakkerij uit de jaren negentig te slepen heeft ze Steve's hulp hard nodig.
«
»
22:25 The Real Housewives of Amsterdam
Cherry-Ann en Sheila komen oog in oog te staan en proberen de strijdbijl te begraven. Djamila deelt een intense en persoonlijke ervaring over plastische chirurgie met Kimmylien en Cherry-Ann.
«
»
23:15 Love Island
De spanningen lopen hoog op omdat Amy het gevoel heeft dat Lucie altijd bij Joe is en daardoor geen tijd meer maakt voor de meisjes.
«
»
00:15 The Block NZ: On Point
Amy en Agni blijven zich verzoenen terwijl de nieuwe Blokvrienden manieren vinden om hun liefde voor elkaar te uiten. Maar de strenge beoordeling brengt de wapenstilstand in gevaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers