TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Blind getrouwd: Australië
Tijdens Intimacy Week deelt seksuologe Alessandra haar kennis. Ze stelt tot doel om de deelnemers zowel op emotioneel als seksueel vlak te zien groeien. Alana wil graag een sterkere emotionele connectie met Jason.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Entrepreneur Sarah Beeny helpt huiseigenaren met het renoveren van hun woningen. Ze houdt praktisch gebruik van ruimtes in gedachten en zorgt ervoor dat deze wanhopige gezinnen niet hoeven te verhuizen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Achter gesloten deuren
Tessa wordt door haar vriendje gedwongen seks te hebben met andere mannen, in ruil voor geld. Tessa wordt heen en weer geslingerd tussen de angst om haar vriend kwijt te raken en de afschuw van wat hij van haar vraagt.
«
»
13:45 Renovate Don't Relocate
Sarah Beeny schiet Will en Suzanne te hulp, een getrouwd stel uit Hampshire dat in een groot huis woont met hun twee zoontjes Ethan en Henry.
«
»
14:40 Blind getrouwd: Australië
Tijdens het vervolg van Intimacy Week blijft Alessandra de koppels begeleiden. Melissa staat op het punt een grote beslissing te maken. Bec en Jake proberen een van Alessandra's technieken uit.
«
»
16:00 Achter gesloten deuren
Het lijkt Robin voor de wind te gaan, en zijn vrouw draagt hem op handen. Wat zij niet weet, is dat Robins bedrijf bijna failliet is. Robin en zijn gezin dreigen het huis te worden uitgezet. Hij moet de waarheid opbiechten.
«
»
16:55 MasterChef Australië
Voormalig 'MasterChef'-winnares en dessertenkoningin Emelia Jackson komt haar geheimen delen. Met behulp van Emelia's soezendeegrecept moeten de deelnemers een zoet of hartig gerecht bereiden.
«
»
17:55 Eenmaal Andermaal
Jacques en Axel trekken naar de rommelmarkt in De Haan en enkele antiekwinkels in Oostende. Jacques mag met Klaasje Meijer rondspeuren naar goed veilbare hebbedingen en Axel krijgt in zijn zoektocht hulp van Jelle Cleymans.
«
»
19:05 Home and Away
John stelt vol trots zijn rebranding van de surfclub voor aan Mali en vraagt hem om reclame te maken op zijn sociale media, voortbordurend op het recente succes van Mantaray Boards.
«
»
19:35 JEZ! Live Concerten
JEZ! trekt naar de Vrijdagmarkt in Gent, waar het publiek kan genieten van volgende artiesten: Aaron Blommaert, Arthur Lewis ft. Gerben Tuerlinckx en Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob.
«
»
20:35 Flikken BXL
Een inkijk in het grootste en meest controversiële politiekorps van Brussel en Zaventem 5 jaar na de aanslagen van 22 maart in Brussel. Interventie- en rechercheteams proberen het verschil te maken in de verschillende wijken van de stad.
«
»
21:40 Verslaafd!
De aan alcohol verslaafde Sylvia dreigt haar kinderen te verliezen. Een interventie wordt ingezet om de 51-jarige Friezin in de verslavingskliniek te krijgen. Maar ziet Sylvia zelf wel in dat ze verslaafd is? Maarten en Ewout bieden hulp.
«
»
22:35 De nachtbrigade
De agenten worden opgeroepen voor een groepje jongeren dat voor overlast zorgt. En na een melding over een messengevecht, treffen agenten een bloedspoor aan dat hen naar een appartementsblok leidt.
«
»
23:35 999: What's Your Emergency?
Agenten draaien een lange nachtdienst in South Yorkshire, waar ze vechtpartijen afbreken, een collega redden, een brandstofdief oppakken en een mogelijke zelfmoord op een brug buiten Doncaster behandelen.
«
»
00:30 Hoarders
Sandra, een voormalige en beroemde interieurarchitecte, heeft het historische landgoed dat ze bewoonde volgestouwd met spullen. Ondanks het feit dat de bank het huis intussen verkocht heeft aan een ander koppel, weigert Sarah het pand te verlaten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers