TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Disco pinguïns laten hun kunsten zien op de dansvloer, een zandtekening van een walvis en Boekenjongen maakt een caravan.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Het groeiende aap-T-shirt wordt behoorlijk zwaar, maar wil gewoon de hele dag gedragen worden.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor en Kaatje spelen treintje, maar hebben eigenlijk nog niet zo veel met de trein gereisd. Ze halen kameraadje Rik er bij, die vaak met zijn moeder in de trein naar de dierentuin gaat. Hij vertelt hoe het is om in de trein te reizen.
«
»
06:25 Ollie
Ollie krijgt niet de gewenste reactie op zijn vogelhuisje. Gelukkig heeft Mabel tijdens het bouwen goed opgelet.
«
»
06:30 Meneer Papier
Een vleermuis vliegt in de maneschijn. Wat duurt de nacht toch lang. Meneer Papier kan niet verder slapen en besluit dat de dag maar moet beginnen. Hij maakt een groot schilderij. En daarna knipt hij een lange, lange ladder.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren gaan naar een nabijgelegen veld om aardappelen te oogsten en aardappelpannenkoeken te maken. Ze realiseren zich echter niet dat de aardappelen misschien al van iemand anders zijn.
«
»
06:40 Vos en Haas
Iedereen is uitgeput door het warme weer. Omdat het 's nachts koel is in de open plek van Rock, besluit iedereen om een pyjamafeestje bij hem thuis door te brengen. Maar met de enge verhalen, weet ik niet zeker of de nacht rustgevend zal zijn.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Lou doen aan gymnastiek in de gymzaal op school. Simon staat als eerste op de balk en heeft het makkelijk onder de knie, maar dat geldt niet voor Lou die bang is om erop te klimmen.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Casper en Emma leren toveren. Er komt een goochelaar naar de kleuterschool van Casper en Emma en ze laat hun goocheltrucs zien. Casper vindt het erg fascinerend en wil ook een truc leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is erg moe van het vele rijden, maar Samson zit nog vol energie. Hij overtuigt Marie om nog even wakker te blijven voor een spelletje verstoppertje. Marie vindt Samson heel erg snel in het busje. Dan is het aan Samson om te zoeken.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Olga en haar vriendinnen besluiten een schoonheidswedstrijd te organiseren, maar ze willen de jongens niet uitnodigen. De oorlog wordt verklaard.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Het is de talentenjacht van jaar zeven en Frisbo voert zijn grootste goocheltruc op.
«
»
08:10 Wannabe's
In haar laatste video heeft Shoana gescoord met zelfgemaakte hartjeswafels. Daarom besluiten de Wannabe's om een webshop op te starten waar iedereen Shoana's hartjeswafels kan kopen. Olly is jaloers.
«
»
08:25 De Smurfen
Gargamel heeft een boel Smurfen gevangen genomen. Grote Smurf laat de rest van het dorp de redders uitkiezen. Uiteindelijk moeten Babysmurf, Domme Smurf, Klungelsmurf, Luilaksmurf en Angstsmurf hun best doen om het Smurfendorp te redden.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Er hangt een vreemde nieuwe klok in de hut en de Lemmings gaan ermee aan de slag.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy heeft een nachtmerrie over Lemmings, en vindt de droommachine van de boswachter.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu vinden een zieke fee. Ze brengen haar naar Merlijn, die een medicijn bereidt. Maar één van Piu Piu's veren valt in de ketel en verandert het medicijn in een liefdesdrank.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De vrienden hebben vrije tijd en kunnen genieten van een luie dag op hun kratereiland. Wanneer juffrouw Emily probeert te breien, ontdekt ze dat haar tas er niet is. Bunburry en Ziggy helpen haar en nemen de trein om de handtas te zoeken.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky en Bekky genieten samen van een spannende rit op een bobsleebaan.
«
»
09:25 De Smurfen
Het leven van Chef Kok is in gevaar. Klungelsmurf weet hem te redden. Chef Kok besluit om Klungelsmurf aan te nemen als zijn keukenhulpje om hem te bedanken. Dit lijkt een slecht idee te zijn.
«
»
09:35 De Smurfen
Brilsmurf heeft kritiek op de kookkunsten van Chef Kok. Chef wordt boos en loopt weg. Hij komt bij een groep reuzen terecht, voor wie hij moet koken. De reuzen zijn ook niet blij met Chefs kookkunsten en ze besluiten hem maar op te eten.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu gaan kamperen. Door een zonnestorm kunnen ze geen elektronica meer gebruiken. Eerst vindt Slippy dat een leuke uitdaging, maar als de storm gevaarlijk wordt, heeft Ella gelukkig wel een plan om weer naar huis te komen.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Slippy moest zijn uitvindingen opruimen dus hij heeft ze aan de koude kant van Mercurius gelegd. Als deze kant opwarmt, wordt het een race tegen de zon om de uitvindingen te redden.
«
»
10:10 Grizzy & the Lemmings
Een sabeltandbeer, die miljoenen jaren is bevoren, wordt ontdooid en loopt de hut in, op zoek naar voedsel.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Goudurix, een jonge Gallische zanger die in opstand is gekomen tegen de Romeinse bezetting, bezoekt Lutetia. De Romeinen willen hem arresteren voor het aanzetten tot een opstand, maar de onverzettelijken kijken toe.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
De vrienden komen een gevangen leeuw tegen op hun weg naar het circus. Idefix probeert het arme dier te bevrijden, maar hij wordt op zijn beurt gevangen gezet in het gezelschap van Padgachix. Ze worden gedwongen te vechten in de arena van Lutetia.
«
»
10:40 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette zijn drie meisjes die schijnbaar een normaal leven leiden, maar in het geheim werken ze voor de 'B.I.A.' en voeren ze speciale missies uit om misdaad te bestrijden.
«
»
10:50 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette zijn drie meisjes die schijnbaar een normaal leven leiden, maar in het geheim werken ze voor de 'B.I.A.' en voeren ze speciale missies uit om misdaad te bestrijden.
«
»
11:05 Squish
Wanneer een lijst van de slimste leerlingen van de school wordt opgehangen, is Pod geschokt als hij hoort dat Peggy hoger scoort dan hij. Ze heeft extra punten verdiend voor haar positieve instelling.
«
»
11:15 Squish
Squish en zijn vrienden ontdekken dat iedereen op school zoveel regels heeft overtreden dat directeur Planaria ze allemaal laat nablijven. Niemand kan hierdoor meer naar school en de school zal moeten sluiten.
«
»
11:30 Galactic Agency
Voor het eerst in haar leven mist Apple een reparatie. Als een extreme perfectionist bouwt ze een tijdmachine om haar fout te herstellen. Maar het veroorzaakt grote opschudding.
«
»
11:40 Galactic Agency
'Klunsmans' is het schattige koosnaampje dat Apple aan Zed geeft om hem te plagen met zijn onbekwaamheid op bepaalde gebieden. Zed beseft echter dat deze bijnaam veel meer spottend is dan hij dacht.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een eeuwenoud amulet die de wind kan besturen. De Lemmings willen ermee spelen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vechten om een chocoladepot waardoor deze de ruimte in wordt geknald en een ruimtestation beschadigt.
«
»
12:15 Ket & Doc
Het danst in Mali's hoofd. Als b-girl gaat ze van battle naar battle in de break scene, maar ze wil meer dan dat. Daarom is ze van school veranderd met dansen als hoofdvak. Pas veertien geworden, is ze verhuisd naar Brussel.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari belanden elk aan de andere kant van een doolhof waar een monsterlijke spin rondloopt. De GameKeepers moeten uit haar klauwen zien te blijven en bovendien proberen om in het midden de twee helften van een juweel in elkaar te klikken.
«
»
12:55 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een doolhof en een spectaculaire reuzenglijbaan.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou moet studeren voor haar examen Frans, maar stelt het zoals altijd veel te lang uit. Karen heeft een plan om Lou aan het studeren te krijgen. Wanneer opa beslist om een schilderij te maken om in de woonkamer op te hangen, is oma enthousiast.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verandert mentaal in een baby, en de Lemmings besluiten voor hem te zorgen.
«
»
13:25 Squish
Squish en Pod praten over de nieuwste episode van de tv-serie 'Super Amoebe'. Squish grapt dat hij ook een baby bacterie gaat redden, net als zijn grote tv-held.
«
»
13:40 Berry Bees
Vioolwonder Keiko Yamamoto staat op het punt om met haar kostbare viool op te treden tijdens een belangrijk concert voor jonge musici. Mevrouw Berry vreest dat iemand haar viool wil stelen, en stuurt de Berry Bees erop af om hem te beschermen.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Nadat de Romeinen Corsicaanse kaas verboden hebben in Lutetia, belandt een trotse Corsicaanse kaasmaker in de gevangenis. Idéfix en zijn vrienden werken samen met de hond van de Corsicaanse kaasboer om zijn baasje te redden.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Ella gaat met de nieuwe onderzoeksassistente van haar moeder op zoek naar een verdwenen ster. Ze komen uit bij het super massieve zwarte gat in het centrum van het heelal. Ella leert het wat rustiger aan te doen en beter te kijken.
«
»
14:20 Prinsessia
Vanwege de slechte fysieke conditie van het personeel, wil het schoolhoofd de scholencompetitie uitstellen. De prinsessen willen echter per se meedoen en halen het schoolhoofd over om hen door Violet te laten trainen.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Voor de schorsrace hebben Mush-Mush en zijn vrienden vier deelnemers nodig, en na wat geharrewar blijkt Mushpot de aangewezen kandidaat, ondanks dat hij had gezworen nooit meer te racen.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush wil zijn vriendjes verrassen met een ondergronds tunnelnetwerk maar Fung en Miff jagen ze de schrik op het lijf en hebben daar vreselijk veel lol om. Tot ze zelf te pakken worden genomen en zich een slag in de rondte schrikken.
«
»
14:55 Mega Mindy
Rob, een bankberover, is pas vrijgelaten uit de gevangenis, en wil wraak nemen op de commissaris, omdat hij hem gearresteerd heeft. Hij bedenkt een sluwe list om de commissaris om de tuin te leiden. Gelukkig heeft Mega Mindy het door.
«
»
15:20 Molang
De koning heeft genoeg van al zijn verantwoordelijkheden en wil op vakantie. Als hij zijn kroon gooit en deze op een varken terechtkomt, komen Molang en Piu Piu op een idee.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgmeester installeert luidsprekers in het pop-upijssalon. Dat vinden Samson en Marie leuk, tot er loeiharde tirolermuziek weerklinkt. De klanten gaan lopen. Marie wil dat de Burgmeester ermee stopt, maar die heeft er geen oren naar.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Anglaigus komt met een ingenieus romaniseringsplan: vervang de Luteciaanse winkels door Romeinse thuisbezorgingen. Idefix moet een einde maken aan deze Romeinse overheersing in de samenleving.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
Het is 1 april en Lolsmurf is door het dolle heen.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Joe Connolly heeft nog nooit op school gepoept, maar daar komt vandaag verandering in.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Een eenhoorn kan ineens vliegen en laat al snel regenbogen achter.
«
»
16:35 Rox
De Nationale Bank is naar een hypermodern gebouw verhuisd met een elektronisch beveiligingssysteem. De kolonel wedt dat team Rox dit kan omzeilen en dat lukt. Wanneer er dertig goudstaven zijn verdwenen, wordt het een mysterieuze zaak.
«
»
17:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Een van de gezinsleden is namelijk vervangen door een acteur of actrice. Aan Thomas de uitdaging om te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Demeestere.
«
»
17:20 3Hz
Thomas overweegt zijn huis te verkopen aan Luca. Ella en Felix sturen een boodschap naar zichzelf in de toekomst, maar die dreigt vernietigd te worden.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy zoekt naar de afstandsbediening en vindt een doos die sleutels kan vinden.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Nachtwacht
Brik vindt een gigantische voetafdruk in Schemermeer na het snoeien van struiken. Hij is er van overtuigd dat deze echt is, maar de rest van het dorp lacht het weg. De Nachtwacht vermoeden echter dat er meer aan de hand is.
«
»
18:35 De Hoppers
Arno en Daria moeten een filmpje maken over hun pa. Ze schamen zich voor hem omdat hij zich graag verkleedt als Wally Wasbeer, en als job nieuwe auto's ruikt om te kijken of ze wel nieuw ruiken.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de hut van de boswachter veranderd in een hindernisbaan.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Het is de laatste dag van Olly's sterrencontract en hij is helaas nog steeds geen superster geworden. Olly organiseert daarom een afscheidsfeest. Hij doet er toch nog alles aan om een superster te zijn tegen het einde van zijn werkdag.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Toen zij in het ziekenhuis heeft gelegen, heeft Jenny zich vastgehouden aan het idee om terug te keren naar haar dansgroep en aan wedstrijden deel te nemen. Zij werkt hard om de groep in te halen, maar sommigen vinden dat zij er niet bij hoort.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Er staat een kippenren in het midden van de hal. Daarin lopen kippen rond. De deelnemers moeten tellen hoeveel kippen er in de ren zitten, en dit aantal moeten ze twee maal na elkaar ingeven in een cijfer.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers