TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:00 The Lakes with Simon Reeve
Simon verkent de wilde en ruige kust van Cumbria en ontdekt welke centrale rol het graafschap speelt bij veel van de uitdagingen waar Groot-Brittannië mee wordt geconfronteerd.
«
»
18:00 Ukraine, the cost of arms
Sinds de Tweede Wereldoorlog is er niet meer zo'n toestroom van militair materieel in Europa geweest als nu. Europa herbewapent zich. Maar achter de schermen profiteren ook gewetenloze tussenpersonen van deze situatie.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Rani De Coninck.
«
»
19:35 The Office
Michael besluit om ook terug te komen naar Dunder Miffin. Er wordt een Casual Friday georganiseerd op het kantoor maar sommige van de werknemers drijvende het te ver door als ze iets te enthousiast zijn.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:25 Wij zijn Europa
Lieve en Marij maken de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk om te polsen hoe het met dat land is gesteld, vier jaar na de Brexit. Ze peilen naar de Britse fierheid in de schaduw van Windsor Castle en maken kennis met de Schotse eigenzinnigheid.
«
»
22:15 De ideale wereld
Gast: Joost Zweegers.
«
»
22:55 Winteruur
Wim Helsen nodigt comedian en acteur Dries Heyneman uit voor een gesprek over zijn favoriete tekst.
«
»
23:10 Draw for change
Doaa El-Adl is een vooraanstaande vrouwelijke cartooniste in de Arabische wereld. Regisseur Nada Riyadh verkent het leven van Egyptische vrouwen en onderzoekt de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd in de openbare ruimte.
«
»
00:00 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers