TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 The Coroner
De nieuwe burgemeester van het dorp wordt dood aangetroffen in een hotelkamer. Jane onderzoekt de zaak, maar het onderzoek brengt ook haar eigen leven in gevaar.
«
»
01:50 Death in Paradise
Het team wordt verdeeld tussen Saint Marie en Saint Auguste terwijl ze een sterfgeval onderzoeken.
«
»
02:50 The Madame Blanc Mysteries
Tijdens het jaren tachtig feest van Judith en Jeremy om te vieren dat ze 35 jaar getrouwd zijn, wordt een van de gasten dood aangetroffen. Jeremy's broer Harry, diens vrouw Cressida en Judiths zus Mary staan allemaal onder verdenking.
«
»
03:35 Silent Witness
Nikki en Jack gaan op verschillende manieren met hun gevoelens om sinds Mexico. Jack gaat naar een plaats delict en loopt daar Naomi Silva tegen het lijf.
«
»
04:25 Murdoch Mysteries
In de nasleep van een mislukte executie heropent Murdoch de zaak van een onlangs vermoorde rechter en de zaak van een jongeman die ten onrechte voor moord is opgehangen.
«
»
05:15 Hope Street
Als de vroegere minnaar van zijn vrouw gearresteerd wordt voor aanranding, kan Finn zijn jaloerse gevoelens niet verbergen, waardoor Leila zich afvraagt of ze een vergissing begaan heeft.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
06:45 All Creatures Great and Small
Het is een belangrijke dag voor Tristan. Naast dat het zijn verjaardag is, krijgt hij van Siegfried ook nog eens nieuwe verantwoordelijkheden in de praktijk. Hij moet de druk overwinnen en de uitdaging van zijn broer volbrengen.
«
»
07:35 Father Brown
Een opzichtige Amerikaan opent een golfclub vlakbij Kembleford. Er wordt een lichaam ontdekt in het riet.
«
»
08:20 Death in Paradise
Het team van Honoré reageert verbaasd op een nieuwe moord die verband houdt met de Tiana-zaak. Ze moeten het grootste mysterie ooit oplossen.
«
»
09:15 Midsomer Murders
De moord op een journalist is bijna gelijk aan een moord uit een horrorfilm uit de jaren '60. Wanneer de zus van de originele actrice naar Midsomer komt, escaleert de situatie en worden er meer lichamen gevonden.
«
»
10:00 Midsomer Murders
De moord op een journalist is bijna gelijk aan een moord uit een horrorfilm uit de jaren '60. Wanneer de zus van de originele actrice naar Midsomer komt, escaleert de situatie en worden er meer lichamen gevonden.
«
»
10:50 Hope Street
Siobhan is in paniek wanneer Niamh na een logeerpartij bij haar beste vriendin Joanne niet thuiskomt. Joanne vertelt vervolgens dat Niamh zich had bedacht over het blijven slapen en te voet is teruggegaan naar huis.
«
»
11:35 Death in Paradise
Wanneer de kapitein van een schip dood wordt aangetroffen onder verdachte omstandigheden, onderzoeken detective Richard Poole en zijn team de zaak. Een aanknopingspunt leidt hen naar Londen, waar hun verdachten zich mogelijk bevinden.
«
»
12:30 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface is ervan overtuigd dat er tijdens de open Britse schaakkampioenschappen plannen worden gesmeed die schadelijk zijn voor de Koude Oorlog. Ze besluit haar kennis van het schaken op te poetsen en zich aan te melden voor het toernooi.
«
»
13:15 Sister Boniface Mysteries
Felix is politie-adviseur op de set van een nieuw vervolg van de 'Oh! Do Behave!' filmreeks. Maar al snel moet hij weer als politieman aan de slag wanneer de humeurige regisseur Sexton St Juste wordt vermoord.
«
»
14:00 The Madame Blanc Mysteries
Wanneer Jeremy na een avond uit dronken thuiskomt, moet hij van Judith op de boot slapen. Als hij de volgende ochtend met een kater de kajuit uit stommelt, struikelt hij over het lichaam van een dode vrouw.
«
»
15:00 Father Brown
Father Brown beschermt een kroon met een spijker die werd gebruikt bij de kruisiging van Jezus Christus.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Barnaby doet onderzoek naar een vrouw die is gearresteerd wegens de moord op haar beste vriend. Er is voldoende bewijs, maar dankzij de kroongetuige komt Barnaby erachter wat er echt is gebeurd.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby doet onderzoek naar een vrouw die is gearresteerd wegens de moord op haar beste vriend. Er is voldoende bewijs, maar dankzij de kroongetuige komt Barnaby erachter wat er echt is gebeurd.
«
»
18:00 Death in Paradise
Saint Marie rouwt wanneer radiolegende Dezzie Dixon live wordt vermoord. Jack moet een complex mysterie oplossen om de moordenaar te vinden.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Een bekende uit het verleden van Helen keert terug naar Darrowby. Tristan heeft bedenkingen over de beslissing die hij heeft genomen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch ontdekt dat James Pendricks vrouw Sally geposeerd heeft voor dezelfde fotograaf bij wie een jonge vrouw ook heeft geposeerd vlak voordat ze werd vermoord, vreest Murdoch dat haar leven in gevaar is.
«
»
21:00 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
22:00 Unforgotten
Nadat in een flat die eigendom is van Ebele opnieuw een lichaam wordt aangetroffen, komt het team meer te weten over het gecompliceerde leven van de vermoorde Precious en haar zoons.
«
»
23:00 Silent Witness
Het team analyseert de foto's van de plaats delict en bestudeert de lichamen van de slachtoffers uitgebreid. Ze ontdekken daarbij een geheim dat tot in de kern van de Amerikaanse overheid reikt.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de raadselachtige dood van een man wiens lichaam hangend in een boom is aangetroffen. Midden in een pas omgeploegd veld zonder ook maar een enkele voetafdruk in de aarde rondom de boom.
«
»
00:55 London Kills
Nadat een vrouw in bed belandt met een man die dood blijkt te zijn, stuiten de inspecteurs op een zaak rond overspel, afpersing en verraad. Intussen houdt stagiaire Billie belangrijke informatie achter over de verdwenen handtas van Bradfords vrouw.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers