TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 A Place in the Sun
Bill en Maureen Hughes uit North Lanarkshire zijn op zoek naar een huis aan de prachtige Golfkust in Florida, waar ze een heel nieuw hoofdstuk van familieherinneringen kunnen creëren en kunnen ontsnappen aan de Schotse winters.
«
»
08:20 Love It or List It UK
Na vier jaar stellen te hebben geholpen bij de keuze verkopen of verbouwen, keren Kirstie en Phil terug om te zien wat er is gebeurd. Ze beginnen met Karyn en Duncan in Stirlingshire.
«
»
09:05 Love It or List It UK
De vastgoedspecialisten bezoeken Dawn en Paul opnieuw, die in 2015 twijfelden tussen het renoveren van hun huis in Huddersfield of verhuizen. Vier jaar later hebben er grote veranderingen plaatsgevonden.
«
»
09:55 Love It or List It UK
Jamie Lea en Curtis uit Albrighton hebben een meningsverschil over hun huidige woning. Curtis wil een groter huis met een betere tuin op het platteland voor hun gezin, maar Jamie Lea aarzelt om te vertrekken.
«
»
10:50 Love It or List It UK
Mark en Suze uit North Tyneside hebben een complexe emotionele band met hun herenhuis met vier slaapkamers. Terwijl Kirstie een geweldig renovatieplan bedekt, zet Phil een wildcard in.
«
»
11:40 Love It or List It UK
In High Wycombe zitten Carly en Phil in een impasse over hun halfvrijstaande huis met vier bedden. Kirstie heeft een oplossing om daar verandering in te brengen, maar Phil heeft een aantal ongelooflijke huizen klaar staan.
«
»
12:40 Dr. Phil
Dr. Phil geeft kijkers een voorproefje van wat er gebeurt als de show eindigt: na de opnames gaan de vaak levendige uitwisselingen door en blijven de camera's draaien. De buren van Chris hebben zijn leven gered door reanimatie uit te voeren.
«
»
13:25 Dr. Phil
De zoektocht naar een vermiste tiener die mogelijk het slachtoffer is van mensenhandel. Voormalige atleten en slachtoffers van mishandeling Jon Vaughn en Trinea Gonczar werken samen in de strijd tegen seksueel misbruik.
«
»
14:10 Dr. Phil
Hoe social media influencers mensen overtuigen om geld uit te geven. Een influencer, een budgetcoach en marketing specialist Brendan Gahan, Chief Innovation Officer bij Mekanism gaan de discussie aan.
«
»
14:55 Dr. Phil
Een gesprek over de epidemie van obesitas bij kinderen. Een dertienjarige vertelt haar verhaal over gepest worden op school vanwege overgewicht. Verder een gesprek met een van de eerste tieners die een afslankoperatie onderging.
«
»
15:40 Dr. Phil
Teri werd aangevallen door de hond van haar voormalige vriendin Valina. Valina zegt dat Teri haar verwondingen zo erg overdreef dat haar hond moest worden geëuthanaseerd. Een vrouw vertelt dat ze is aangevallen door de twee honden van een cliënt.
«
»
16:25 Chateau Meiland
De familie vertrekt bij nacht en ontij naar hun geliefde Frankrijk. Een rit van ruim negen uur met de nodige stress. Maxime vergeet de broodjes en Erica wordt gek van de autorit met Martien. Maar alle ellende is snel vergeten als ze au chateau zijn.
«
»
17:15 Chateau Meiland
De familie Meiland is voor de laatste keer terug op het Chateau. Alles wordt klaargemaakt voor de overdracht aan de nieuwe eigenaar. Tijdens een trip down memory lane nemen de Meilandjes emotioneel afscheid van hun schoonmaakster en vriendin Nadège.
«
»
18:05 Chateau Meiland
In Frankrijk maakt de familie Meiland alles klaar voor de overdracht aan de nieuwe kasteeleigenaren. Als bij de notaris dan echt het Franse avontuur wordt beëindigd, vertrekken Martien en Erica naar Nederland, om de volgende dag weer te gaan klussen.
«
»
18:55 Chateau Meiland
De Meilandjes zijn net terug uit het zonnige Frankrijk en slaan direct volop aan het verbouwen. Het woonhuis, het tuinhuis én de grote tuin worden onder handen genomen. Ondertussen volgt de familie danslessen ter voorbereiding van Maxime's huwelijk.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De Meilandjes gaan naar een grote boomkwekerij om een boom uit te zoeken die in hun tuin voor extra privacy moet gaan zorgen. Ondertussen gaat thuis het slopen vrolijk verder. Maxime en Leroy gaan op zoek naar de droomoutfit voor hun trouwdag.
«
»
20:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Rinna en Erika's problemen met Dorit komen naar boven op Lisa Vanderpump's Diamonds and Rosé party, die gevuld is met fantastisch eten en glinsterende pony's. Dorits man mengt zich in de strijd en Eden ruziet met Lisa Rinna.
«
»
21:25 The Real Housewives of Beverly Hills
Erika gaat in op de beweringen dat ze ijzig is en Dorit verdedigt haar opvoedingsvaardigheden. Lisa Vanderpump, Lisa Rinna en Eileen bespreken hun gevoelens en de spanningen lopen op als Dorits man, PK, zich bij de dames voegt.
«
»
22:20 Naked Attraction
Moeder van twee Sam is op zoek naar haar eigen superheld, compleet met donderende dijen en de smeulende blikken van Aquaman, terwijl Tony op zoek is naar Mrs Right om zijn gezin compleet te maken.
«
»
23:20 Naked Attraction
Eigenaresse van schoonmaakbedrijf Skyla hoopt die sprankelende persoon te vinden die haar behoeftes kan bevredigen. Biseksuele transman Zeus steekt nog maar net zijn teen in de datingscene en is op zoek naar iemand die met hem op reis wil gaan.
«
»
00:20 Botched
Terry helpt rapper Guillermo Big Caz Eiland van Mo Thungs met zijn 'mannenborsten' en een Britse man met grote lippen komt bij de chirurgen.
«
»
01:20 Botched
Een bekende imitator wil een strakker vel en Daniella 'Two Spirits' Mendez wil een implantaat dat ze kan gebruiken als man en als vrouw.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers