TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Chicago Fire
Een nieuwe rekruut met banden met de CFD stelt het geduld van Severide danig op de proef. Violet ontvangt een briefje van een mysterieuze afzender. Samen met Brett start ze een zoektocht naar de schrijver ervan.
«
»
14:45 Chicago Fire
Terwijl Mouch een spectaculaire redding uitvoert, zijn alle ogen gericht op de mysterieuze man die meehielp bij de redding van zijn buurman. Casey maakt zich zorgen over zijn toekomst bij de CFD.
«
»
15:35 All New Traffic Cops
Het team komt in actie nadat informatie binnen is gekomen over vermoedelijke drugsdealers. Ze krijgen een tip over een man die drugs het land in zal smokkelen met de auto van een familielid.
«
»
16:35 Top Gear
Chris Harris geeft een overzicht van de snelste en boeiendste voertuigen van het moment.
«
»
17:40 Random Breath Test
Het dreigt een duur avondje tv-kijken te worden voor Daniel, die zich nog vlug naar de winkel repte om een aantal biertjes te halen. Eén probleem: hij had er thuis ook al een paar op.
«
»
18:10 Police Interceptors
Kev moet voet op gas zetten tijdens een wilde achtervolging. Zodra hij bij het voertuig is gestopt, ontkent de bestuurder dat hij degene was die reed. Duncan houdt een getroffen automobilist tegen en Nick heeft te maken met een ondersteunende man.
«
»
19:05 Police Interceptors
Een helmloze motorrijder zet zijn leven op het spel als hij met hoge snelheid aan de politie ontsnapt. Een andere tactiek is nodig om hem te stoppen, maar het is niet helemaal pijnloos.
«
»
20:05 Police Interceptors
De agenten rammen een bestelbusje dat in de verkeerde richting rijdt op de M62. Ondertussen neemt een eenheid meer dan 200.000 pond aan zwart geld in beslag.
«
»
21:05 Police Interceptors
De straten van Leeds zijn niet langer veilig als een gekke chauffeur alles op zijn pad raakt. Tegelijkertijd mogen Duncan en German de brandweer assisteren tijdens hun nachtdienst.
«
»
22:00 Police Interceptors
De politiehelikopter wordt ingeschakeld nadat twee overvallers een politieauto hebben geraakt. Het laat ook zien dat er een elektrisch pistool gebruikt wordt om de daders te stoppen. Een bekende drugssmokkelaar heeft de politie achter zich aan.
«
»
23:00 Underworld: Blood Wars
Vampier en Death Dealer Selene probeert een eind te maken aan de eeuwigdurende strijd tussen de Lycan-clan en de Vampierenfactie die haar verraden heeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers