TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 In the Dark
Murphy houdt zich aan de afspraak die ze heeft gemaakt, en wordt gekoppeld aan iemand met wie ze liever geen tijd doorbrengt. Max is aan het wankelen gebracht door het proces van Murphy.
«
»
03:15 In the Dark
Murphy en Max hebben eindelijk het gesprek dat al veel eerder had moeten plaatsvinden.
«
»
04:00 Flip This House
Peter koopt in Atlanta van vier huizen de woning die veruit het goedkoopst is zonder Brian te raadplegen, maar goedkoop blijkt duurkoop. Peter eist van Brian creatieve oplossingen voor dure problemen.
«
»
04:45 Below Deck
Er komen zes nieuwe, onervaren bemanningsleden aan boord van het luxejacht, die Kate en Nico moeten inwerken. Nico moet een persoonlijke tragedie verwerken die hem meer doet dan hij laat zien.
«
»
05:30 Shipping Wars
Natasha moet een enorme hoeveelheid speelautomaten naar een animeconventie vervoeren. Doug transporteert een ninja-trainingsbaan, maar komt meer hindernissen tegen dan hij vervoert.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank gaan naar CaliforniŽ met een klassieke Indiaanse motor. Ze willen een deal sluiten met Bobby Green, de eigenaar van een geweldige motorzaak in Los Angeles.
«
»
06:40 American Pickers
Mike en zijn jongere broer Robbie kijken rond op een bergingswerf in Idaho in de hoop te bewijzen dat twee Wolfes beter zijn dan ťťn. Ze graven door bergen rommel om een Rolex en een bord van General Tire te vinden.
«
»
07:30 American Pickers
Frank is verzot op een zeldzame Harley Davidson die hij vindt in een verborgen pand in CaliforniŽ.
«
»
08:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:35 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:45 Shark Tank
Millennial-ondernemers pitchen zakelijke ideeŽn, waaronder voedingssuplementen, een training voor dronepiloten, en een kledinglijn die erop gericht is olifanten te beschermen. Er wordt een grote deal gesloten.
«
»
09:35 Shark Tank
Een ondernemer heeft een product dat de liefde voor wijn naar een hoger plan tilt. Een werkende moeder heeft een indrukwekkend apparaat voor vrouwen. Een man presenteert snoepjes tegen overeten en snacken.
«
»
10:25 Shark Tank
Bodybuilders uit Texas hebben een fitnesskledinglijn speciaal voor vrouwen ontwikkeld. Een wetenschapper en surfer uit HawaÔ presenteert zijn zelf-uitgevonden reddingssignaal. Ondernemers uit Ohio tonen een unieke watervaste rugzak.
«
»
11:25 Shark Tank
Een ex-verkoper van dierenvoeding maakt wijn voor katten. Een vader vertelt het verhaal achter zijn draagbare schuilplaats. Een architect heeft een manier om van iedereen een tuiniergoeroe te maken.
«
»
12:15 Shark Tank
Twee ondernemers nemen een waaklama mee, en twee andere ondernemers vernieuwen het remsysteem van fietsen. Een trio heeft een app ontwikkeld om als ondernemer gratis te parkeren en zakenpartners presenteren een gratis fotoprintdienst.
«
»
13:05 Storage Wars
De kopers vallen Ivy's thuisbasis binnen in Lancaster, CaliforniŽ. Mary probeert een deal te sluiten met een onverwachte bondgenoot. Jarrod en Brandi zetten hun collega's onder druk, terwijl Rene zijn superioriteit probeert te bewijzen.
«
»
13:25 Storage Wars
De opkopers moeten vroeg opstaan om goede zaken te kunnen doen in Perris, CaliforniŽ. Mary probeert optimistisch te blijven, wanneer Dave's gebrul voor spanningen zorgt. Ivy en Jarrod proberen het hoofd koel en gefocust te houden.
«
»
13:55 Storage Wars
Mary neemt een niet zo geheim wapen mee naar de veiling in North Hollywood, CaliforniŽ. Renť is enthousiast omdat hij weet dat hier veel geld te verdienen valt. Dave waagt een ongebruikelijke gok, terwijl een zelfverzekerde Jarrod de strijd aangaat.
«
»
14:20 Storage Wars
Dave volgt Jarrod en Brandi naar de veiling in Arcadia in CaliforniŽ. Ivy brengt vroeg een bod uit. Mary doet haar best om gelijke tred te houden met de concurrentie te midden van stijgende prijzen.
«
»
14:50 Storage Wars
De kopers keren terug naar Montebello in CaliforniŽ, het slagveld van de beste vondsten en de ergste drama's. Ivy is bereidt om groot geld in te zetten om zijn geluk af te dwingen, maar krijgt daarbij flinke concurrentie van Jarrod en Brandi.
«
»
15:20 Below Deck Mediterranean
Een ruzie barst los en treft de crew tijdens hun avondje uit. Storm's steun aan Natalya zorgt ervoor dat zij hun romance heroverweegt.
«
»
16:15 Below Deck Mediterranean
De bemanning helpt Kyle na een val van de trap. Zijn daaropvolgende enkelblessure is erger dan ze dachten, waardoor de druk op het team toeneemt.
«
»
17:10 Below Deck Mediterranean
Een nieuw bemanningslid sluit zich aan voor de laatste charter en het interieurteam haast zich om haar te trainen. De chartergroep bestaat uit twee bekende NFL-spelers, van wie er ťťn een speciaal voedselverzoek heeft waardoor Dave in de war raakt.
«
»
18:05 Below Deck Mediterranean
De bemanning ziet hun laatste charterdag met uitputting en opwinding tegemoet. Dave staat voor een nieuwe uitdaging als hij probeert te voldoen aan de specifieke culinaire wens van een gast. Intussen loopt Elena achter de feiten aan.
«
»
19:00 Below Deck Mediterranean
Kapitein Sandy begint aan een nieuw charterseizoen op de prachtige wateren van de Italiaanse RiviŤra. Twee van haar stoofschotels hebben ongekende problemen om het jacht te bereiken. Het dekteam wordt geconfronteerd met onvoorziene obstakels.
«
»
20:00 Tales of the Walking Dead
Een jonge vreemdeling wordt plotseling wakker in een onbekende plaats, maar hij weet niet hoe hij daar komt. Hij moet zijn geheugen zien terug te vinden terwijl hij beschuldigd wordt van moord.
«
»
20:55 Tales of the Walking Dead
Het lijkt te spoken in het huis van een getraumatiseerd stel. Beangstigende herinneringen in combinatie met onverklaarbare verschijnselen in huis eisen hun tol van de psyche van het stel en hun relatie.
«
»
21:50 Fantasy Island
Nisha wil dat het eiland haar helpt te kiezen tussen trouwen met de door haar ouders voorgestelde man Savin, of haar oude vriend Josh.
«
»
22:45 Fantasy Island
Wanneer oude vriendinnen Nettie, Camille en Margot naar het eiland komen om hun vijftigste verjaardag te vieren, leggen hun fantasieŽn allerlei breuklijnen in hun vriendschap bloot.
«
»
23:40 Transplant
Bash wil Eid vieren met zijn zus, maar Amira houdt stug vast aan de tradities die ze thuis hadden. Theo behandelt een tiener die zijn ouders niet wil vertellen waarom hij in het ziekenhuis ligt. Bash kan een medische beslissing moeilijk respecteren.
«
»
00:25 Transplant
Bash begint aan zichzelf te twijfelen door een ongeluk op het werk. Mags bewondert een toegewijde brandweervrouw die elke dag haar leven op het spel zet. June moet leren om samen te werken.
«
»
01:20 Transplant
Bash en Amira moeten omgaan met onverwachte gebeurtenissen. Theo krijgt een verrassingsbezoek terwijl hij in het ziekenhuis wordt geconfronteerd met een koppige patiŽnt. Bash en Mags helpen een buitenlandse patiŽnt, maar staan voor een taalbarriŤre.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers