TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus heeft heerlijke pap bereid. Lui wil meteen van de lekkernij proeven, maar hij moet wachten tot de pudding koud is, want anders krijgt hij groene vlekjes in zijn gezicht.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus vindt dat hij te dik is en gaat op dieet, maar minder eten is makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:10 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly heeft geen stofzuiger, dus stuurt Lex een stofzuigfloepser. Daarmee kan ze alles opzuigen wat ze maar wil. Wanneer Lolly per ongeluk Kara's puzzel van 1000 stukjes opzuigt, zuigt ze Marx op zodat hij die opnieuw kan leggen in de zak.
«
»
06:20 Wickie de Viking
Halvar is blij, want zijn broer Halford komt op bezoek. Hij maakt zich ook zorgen over wat Halford zal zeggen als hij ziet dat Halvar een gesetteld man is. Ze hebben elkaar namelijk gezworen te blijven plunderen, roven en vechten.
«
»
06:35 Nils Holgersson
Het paarseizoen begint en Nils ergert zich aan het romantische gedrag van Goudoog en Prachtwiek.
«
»
06:45 Trolls: The Beat Goes On!
De Snack Pack onderneemt een reis in een duikboot op zoek naar een verloren voorwerp. Poppy gelooft Knoest niet als hij zegt dat hij niet naar een feest kan komen, omdat hij al andere plannen heeft.
«
»
07:05 Iedereen K3
Belle Perez, de koningin van de Vlaamse Latinomuziek, komt langs. Marthe verwent ons met de overheerlijke Pina Colada cocktail. Klaasje pimpt een zonnebril en samen zingen ze Pina Colada.
«
»
07:25 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:55 VLOGLAB Forever #Stories
De buren proberen Stien te koppelen aan Edward. Chakir gaat op date met Vivi, maar die blijkt niet te zijn wie hij dacht. Intussen bespioneren Tristan en Cédric hem tot ineens de baron daar staat.
«
»
08:20 Move On
Luca geeft voor het eerst dansles aan de rusthuisbewoners en de komst van Tess maakt Cilou allerminst blij. Laïs komt mee wanneer Steffi en Noah uitgaan, wat Steffi weer onzeker maakt.
«
»
08:40 Het Lichaam van Coppens
In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen vragen Staf en Mathias zich af of placebo's écht werken met de hulp van hun derde broer in een pijnlijk experiment. Verder proberen ze door middel van echolocatie hun weg te zoeken.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Melanie eist dat Slisse stopt met roken. Dat is uiteraard gemakkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Chicago Med
Charles helpt Scott met een oude patiënt bij wie onlangs schizofrenie is vastgesteld, Hammer, Maggie en Vanessa onderzoeken de legitimiteit van de kankerdiagnose van een patiënt, Crockett is overrompeld, Will komt met een nieuwe medische technologie.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Christophe wil een pizza op de barbecue maken, maar helaas blijkt zijn grillavontuur een enorme uitdaging te zijn. Gelukkig schiet Piet te hulp met zijn grill-kennis en een flinke dosis humor.
«
»
14:15 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
15:20 Chicago P.D.
Wanneer Upton en Ruzek een noodoproep beantwoorden vanuit een verlaten huis, leidt hun onderzoek hen op een duister pad.
«
»
16:20 Superstore
Amy organiseert een evenement voor het goede doel, maar dat dreigt in het honderd te lopen als Jeff terugkomt en Glenn zijn collega's wil helpen. Garrett wil Dina laten zien hoe intelligent hij is.
«
»
17:05 Helden Van Hier: De Kust
De ambulance van Oostende rukt uit voor een fietser die zwaar ten val is gekomen. Wanneer ze naar de doorgegeven locatie gaan, is daar echter niemand te bespeuren.
«
»
18:20 Verschoten & zoon
Hélène heeft nu echt gevoelens voor René, maar de garagist wil niet meer met haar praten.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De 25
Valentijnsuitzending waarin de 25 meest romantische avontuurtjes van VTM centraal staan. Zo keek Ben Segers in 'De Laatste 24 Uur' nog eens diep in de ogen van drie exen en ging Jens Dendoncker in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' ver voor een liefdesaanzoek.
«
»
21:05 We Bought a Zoo
Weduwnaar Benjamin verhuist met zijn twee kinderen naar het platteland, waar hij zonder geld of enige ervaring een verwaarloosde dierentuin probeert te redden.
«
»
23:30 d' Ardennen
Twee broers doen een overval, maar het gaat mis. Dave moet noodgedwongen zijn broer Kenneth achterlaten. Kenneth komt vrij vier jaar later. Er is veel veranderd. Dave leeft op het rechte pad en wil zijn broer helpen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers