TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Mad Dogs
Opgesloten in de villa en ongetwijfeld omsingeld, zijn ze verstoken van voedsel en water. De jongens worden gedwongen om de duistere geheimen van elkaars verleden onder ogen te zien en waarde te hechten aan de waarde van hun eigen leven.
«
»
02:55 Dickensian
Matthew Pocket smeekt Amelia haar huwelijk uit te stellen. In het het werkhuis van de familie Bumble vindt de inspectie plaats en na al hun voorbereidingen lijkt het dat niks fout kan gaan.
«
»
03:25 Dickensian
Amelia bereidt zich voor op de bruiloft. Arthur beseft dat hij de enige is die haar kan redden.
«
»
04:20 Silent Witness
Nikki heeft er moeite mee om weer te wennen aan het leven thuis na haar avontuur in Mexico, waar traumatische gebeurtenissen voorgevallen zijn. Ondertussen wordt een lichaam in een reservoir gevonden, wat naar een 16 jaar oude moordzaak leidt.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Tijdens hun huwelijksreis in New York komen Murdoch en Ogden een samenzwering op het spoor die het leven van president Teddy Roosevelt in gevaar brengt. Brackenreid en dokter Grace onderzoeken een bizar auto-ongeluk in Toron.
«
»
06:00 Ghosts
Door een foutje met een reservering moeten Mike en Alison op het allerlaatste moment een kinderfeestje organiseren met behulp van totaal ongeschikte attributen. De geesten raken door onverwacht schokkend nieuws volledig van de kaart.
«
»
06:30 Hope Street
Wanneer Marlene een gesprek heeft met een boer die een hekel heeft aan de politie, lopen de emoties hoog op. Ondertussen ervaart Finn veel spanning en heeft hij zijn grens bereikt.
«
»
07:15 Hope Street
Wanneer er kostbare wedstrijdduiven worden gestolen, kampt Marlene met een probleem; ze is namelijk allergisch voor vogels. Dit betekent dat Al en Callum de diefstal moeten onderzoeken.
«
»
08:00 Father Brown
Er valt verdenking op de kerk wanneer de kerk verbonden wordt aan de dood van een losbandige vrouw.
«
»
08:45 Father Brown
De spanning stijgt tot dodelijk niveau wanneer een groep optredende anarchisten aankomt in Kembleford.
«
»
09:30 All Creatures Great and Small
Het is de dag voordat Helen en Hugh gaan trouwen. James probeert manmoedig zijn liefdesverdriet te verbergen en nodigt zijn nieuwe vriendin uit voor de kerstreceptie op Skeldale House.
«
»
10:30 All Creatures Great and Small
Het is het voorjaar van 1938 en James gaat voor een bezoek terug naar Glasgow. Wanneer zijn oude mentor hem een baan in zijn praktijk aanbiedt, komt James voor een dilemma te staan en moet hij kiezen tussen de mensen van wie hij houdt.
«
»
11:15 Inspector George Gently
Wanneer in een fabriek een lichaam wordt aangetroffen, wordt aanvankelijk gedacht aan zelfmoord. Maar als Gently en Bacchus undercover gaan, ontrafelen ze een web van corruptie, afpersing, fraude en diefstal.
«
»
12:45 Father Brown
Flambeau is verbijsterd als hij zijn vader weer ontmoet, die een plan in gedachten heeft.
«
»
13:30 Midsomer Murders
Twee stellen verdwijnen in het dorpje Monks Barton, waar het gonst van de geruchten over hekserij en spookbossen.
«
»
14:20 Midsomer Murders
Als er een lichaam wordt gevonden, botst paragnost Cyrus LeVanu met de geestelijke Wallace Stone. Barnaby en Jones moeten het geheim van Barton Woods ontdekken en de moordenaar zien te vinden.
«
»
15:15 Murdoch Mysteries
Murdoch negeert een raadselachtige inbraak bij het politiebureau en reist naar Buffalo om Dr. Ogden te helpen bij het oplossen van de verdachte dood van een jonge kankerpatiënt in een kinderziekenhuis.
«
»
16:10 Murdoch Mysteries
Het hoofd van een rijke familie wordt 's morgens dood aangetroffen met zijn hoofd in een bord pap.
«
»
17:10 Death in Paradise
Een podcastmaker die de verdwijning van een kind op kerstavond in 1977 onderzoekt, wordt vermoord. Selwyn wordt vervolgens met zijn verleden geconfronteerd, omdat de verdwijning de enige zaak was die hij nooit heeft kunnen oplossen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Wanneer opnames van de nacht van de moord op de podcastmaker boven water komen, wordt het team geconfronteerd met de huiveringwekkende vraag of er bovennatuurlijke krachten in het spel zijn.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een astronoom, die tijdens een zeldzame planetaire gebeurtenis van een hoge klif is gevallen. Ondertussen koestert Neville romantische gevoelens.
«
»
20:00 Grantchester
Geordie krijgt bureaudienst omdat Elliot hem tot ontslag wil dwingen; Larry krijgt een moordzaak.
«
»
21:00 Stath Lets Flats
De net weer single geworden Stath verheugt zich op een avond stappen met alleen Al en Dean, en Sophie en Katia nemen Carole mee uit voor een meidenavond.
«
»
21:30 Stath Lets Flats
Stath wordt online aan de schandpaal genageld nadat hij stiekem is gefilmd. Hij probeert zichzelf te verdedigen door op Griekse internettelevisie te verschijnen en een vernederende act uit te voeren voor het goede doel.
«
»
22:00 Friday Night Dinner
Pa zat vroeger op de universiteit met twee mannen die allebei Tony heetten en een van hen was heel vervelend. Pa nodigt deze Tony per ongeluk uit voor het avondeten. Hij gaat op zoek naar een manier om weer van hem af te komen.
«
»
22:30 Friday Night Dinner
Bij het jaarlijkse smeren van de scharnieren morst pa olie op ma's geliefde tapijt. Het wordt een race tegen de klok om de olie op te ruimen voordat ze het ontdekt. Jim krijgt een kat.
«
»
23:00 Silent Witness
De eerste zaak voor de nieuwe medewerker Adam is de moord op een zweminstructeur. De sporen voeren het team naar de ex-vriend van het slachtoffer, een voormalig agent. Ondertussen krijgt Jack onverwacht bezoek.
«
»
00:05 Silent Witness
Nadat blijkt dat Laura vlak voor haar verdwijning in een huis in een buitenwijk is geweest, gaat het team aan de slag om de in de tuin begraven lichamen te identificeren. Ondertussen moet Jack kiezen tussen zijn broer en de waarheid.
«
»
01:00 New Tricks
Het team onderzoekt de dood van een personal trainer. De man zat in een club die Romeinse heropvoeringen verzorgde. Het motief voor zijn ligt niet voor de hand.
«
»
01:55 Midsomer Murders
Twee stellen verdwijnen in het dorpje Monks Barton, waar het gonst van de geruchten over hekserij en spookbossen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers