TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Reizen Waes
Jaarlijks trekken 75 miljoen toeristen naar steden als Barcelona en Madrid of naar de Spaanse costa's. In het westen, ook wel de achterkant van het land genoemd, ontdekt Tom Waes een leeggelopen streek met ongewone gebruiken.
«
»
03:20 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:38 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
Timmy en zijn vrienden hebben veel plezier met piraatje spelen. Timmy is de kapitein en leidt zijn vrienden op een schattenjacht. Wanneer ze de X vinden die de plek markeert, wacht hen een grote verrassing.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:40 Hoi Duggee
De eekhoorns vinden een schatkaart in Duggee's robijn en gaan op zoek naar de schat.
«
»
05:45 Raad eens hoeveel ik van je hou
Kleine Veldmuis laat Hazeltje een bloem zien die ze gevonden heeft en die ze haar allermooiste bezit noemt. Hazeltje mag hem een nachtje lenen om hem aan Grote Haas te laten zien. De volgende ochtend kan Hazeltje de bloem niet meer vinden.
«
»
06:00 Jojo & Ouma
Jojo zoekt bladeren van verschillende kleuren om haar natuurboek te voltooien.
«
»
06:10 Vos en Haas
Noisette besluit haar boomhut opnieuw te schilderen in een meer modieuze kleur. Zeker niet zoals de vreselijke donkerharige man bij Bernard en Lola's huis. Maar opeens wil Bernard ook zijn huis opnieuw schilderen.
«
»
06:20 Charlie en Lola
Na het horen van een verhaal over een monster wil Lola alleen slapen met de deur en gordijnen open en het licht aan. Charlie helpt haar met haar angsten door het einde van het boek voor te lezen, met een gelukkig einde voor het monster.
«
»
06:30 Tip de Muis
Tip wil geen groentes eten omdat hij denkt dat ze vies zijn. Oma leert hem dat groentes juist lekker en gezond zijn.
«
»
06:38 Peppa Pig
Pedro Pony is jarig en geeft een superheldenfeestje. Pedro is verkleed als Superpomfrito en tot zijn verbazing zijn alle kinderen ook verkleed als Superpomfrito. Tot ieders grote verrassing komt de echte Superpomfrito ook op het feestje.
«
»
06:43 Peppa Pig
Peppa en Suzie Schaap helpen vandaag dokter Hamster, de dierenarts. Ze leren alles over wat dierenartsen doen. Ze zien heel veel huisdieren. Opie Konijn komt met Simon de salamander en Pedro brengt Wouter de wandelende tak.
«
»
06:50 Splat & Seymour
Door een misverstand raakt Splat ervan overtuigd dat meneer Manx een reuzentermiet uit de ruimte is en dat hij de aarde wil veroveren. Om zijn ware identiteit te onthullen, maakt onze jonge vriend het de arme bibliothecaris niet gemakkelijk.
«
»
07:00 Lucas de spin
Lucas brengt Dimples dingen uit het hele huis zodat haar aquarium niet zo klein aanvoelt.
«
»
07:05 Klumpies
De grote Pappelboom wordt omringd door mist en de Klumpies kunnen niets zien.
«
»
07:15 Knofje
Knofje mag van mama brood halen bij de bakker. Onderweg vindt ze een dode bromvlieg die uiteraard begraven moet worden. Ondertussen wacht mama geduldig op haar brood en op haar Knofje.
«
»
07:25 Waffel de wonderhond
AJ neemt Evie en Anaya mee voor een zwemuitje, maar Waffel moet thuisblijven. Hij besluit dan maar zelf op avontuur te gaan, en hij gaat op zoek naar Evie.
«
»
07:35 Samson en Marie
Samson heeft een nieuwe vriend, een vlieg, Vleugeltje. Wanneer Samson en Vleugeltje verstoppertje spelen en Samson even niet kijkt, mept Marie de vlieg dood. Samson is heel verdrietig. Marie besluit een begrafenis voor Vleugeltje te houden.
«
»
07:40 Jottum
Faye is niet zo blij, ze heeft vaak verloren met een spelletje. Als Max en Milan de volgende dag bij Faye komen spelen, willen ze weer het spel weer doen. Faye twijfelt, maar dan krijgt ze stiekem hulp van Jottum! Zal ze het spel nu wel winnen?
«
»
07:45 De magische auto
Soy Kroon gaat op avontuur met kinderen die een lievelingsauto hebben. Dat kan een brandweerwagen, dierenambulance, tank of racewagen zijn. Maar de avonturen spelen zich af in de echte auto's.
«
»
08:00 Stop!
Abbe speelt graag met zijn pratende robot. En daar zijn papa en mama niet blij mee.
«
»
08:10 Trex
Trex is vies en moet nodig in bad. Simon besluit hem mee te nemen naar de autowasstraat.
«
»
08:15 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:25 Beestenbrigade bingo
Vandaag speelt Boswachter Tim een natuurbingo in Westenschouwen. Samen met twee kinderen moet hij 5 natuuropdrachten doen.
«
»
08:40 Zappsport The Battle
Nathan Rutjes en Nienke van Dijk nemen het tegen elkaar op in The Battle bunkertrefbal. Groep 8a en groep 8b van basisschool De Provenier uit Rotterdam strijden om de Zappsport-beker.
«
»
09:00 Zara en de magische kicksen
Zara is uit het ziekenhuis opgehaald door een man die beweerde door coach Momo gestuurd te zijn. Hij brengt Zara alleen wel naar wel een heel vreemd trainingskamp.
«
»
09:10 Tussen Kop en Staart
Hoe smeug is de poep die Elbert heeft meegenomen naar de studio? Willen de doodshoofdaapjes spinazie of sprinkhanen als kraamcadeau? Hoe maakt een gans geluid? Wat pikt Mozes tijdens de #mozeschallenge? Waar is de kat van Rachel bevallen?
«
»
09:25 Superheldenschool
Kasper kijkt ernaar uit om een superheld te worden, maar hij is de enige student die geen superkracht heeft. Hij wordt weggestuurd, maar mag door een heldhaftige actie toch blijven.
«
»
09:40 Freeks Jungle School
Gorilla's zijn stoere krachtpatsers. Maar is hun reputatie als machtige vechtersbazen terecht? Freek laat zien wat je moet doen als je oog in oog komt te staan met de grootste aap ter wereld.
«
»
09:50 Zapp Kids Top 20
Flemming doet een muzikale challenge en de finalisten van het Junior Songfestival 2023 komen langs.
«
»
10:20 Koen Kampioen
Tijdens het trainingskamp voor het kampioenschap probeert Martin als spits alle middelen in te zetten. Hij verbergt Koens tas en vestigt argwaan op Niels. Niels wijst alle aantijgingen verontwaardigd van de hand. Hij is geen dief.
«
»
10:45 Zappsport Kantine
Gerda is met haar verkeerde been uit bed gestapt, drie vrienden staan oog in oog met de beste tennissers ter wereld en het is de beurt aan de jeugd van Go Ahead Eagles om te Latjetrappen.
«
»
11:05 Back to the hype
Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk aan flippo's of lavalamp. Een spel met twee teams van drie generaties.
«
»
11:35 Earth Challenge
Zo'n 380 miljoen jaar geleden ontwikkelden vissen poten en kropen ze het land op. Een wereld die bestond uit metershoge schimmels en bizarre dieren zoals duizendpoten van 2,5 meter lang.
«
»
12:15 Peperbollen
Milan ontdekt toevallig dat er in een oud gebouw dat gerenoveerd gaat worden vleermuizen wonen en probeert ervoor te zorgen dat ze de vebouwing heelhuids doorstaan.
«
»
12:45 Peperbollen
Eva's account bij een webwinkel is gehackt en er is 15.000 euro van haar rekening gehaald. Via de pakketagent achterhalen de Peperbollen het brein achter de oplichterij.
«
»
13:10 Peperbollen
De Peperbollen helpen Hilke Blum die een kledinginzameling voor vluchtelingen runt. Op een dag is er ingebroken en er is dameskleding gestolen. Een eerste verdachte leidt nergens naar, maar dan valt ze een klein busje op.
«
»
13:40 Peperbollen
Ramin en Jale draaien mee op een filmset. De hoofdrolspeelster, Lara, heeft een geheime aanbidder die verandert in een gevaarlijke stalker. Net op tijd weten Ramin en Till te voorkomen dat hij haar ontvoert.
«
»
14:10 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Mose Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:25 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Mose Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:40 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Mose Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:55 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Mose Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
15:10 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Mose Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
15:25 Te ver weg
Jeugdfilm. Ben en zijn familie moeten verhuizen naar een nabijgelegen stad, omdat een open bruinkoolkuil hun dorp snel zal opslokken. Op de voetbalclub in zijn dorp was Ben de topspeler.
«
»
16:50 Checkpoint
Het testteam slingert een bloempot naar een testpop, racet met winkelwagentjes en stopt een bom in een boekenkast. En wie kunnen het beste met een pomp omgaan, de jongens of de meiden?
«
»
17:15 Zapp detective: survivalkamp Summer Vibes
Een groep van acht bekende jeugdsterren gaan onder leiding van Daan Boom survivallen in de Ardennen. Maar na een nachtelijke dropping komen er maar twee mensen terug op het basiskamp. Waar is de rest gebleven?
«
»
17:30 Steven en Jamie Kazn - Road to Vegas
Steven en Jamie staan op de rommelmarkt om alle rommel van zolder te verkopen. Bij thuiskomst blijkt er te zijn ingebroken, de volledige Vegas-spaarpot is leeg. Lukt het Steven en Jamie om de dader te vinden?
«
»
17:55 Wat maak je Menu?
Vriendenteams gaan de smaakvolle strijd aan met zichzelf en elkaar. Een quizshow vol gekke ingredinten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?
«
»
18:15 Heel Vlaanderen bakt kids
Bakken is eigenlijk ook een beetje wetenschap en daarom is het in de derde aflevering van Junior Bake Off wetenschapsweek. Speciaal voor de gelegenheid krijgt Jeroom assistentie in het Bake Off lab van Lieven Scheire.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Bommetje!
Verschillende duo's, bestaande uit pubers met n van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
19:45 Enkeltje Verweggistan
De negenjarige Guy verhuist met zijn broertje Eli en ouders naar Afrika. Daar gaat hij midden in de savanne van Botswana wonen. Zal hij daar kunnen wennen, tussen de gevaarlijke tijgers en olifanten?
«
»
20:10 Socutera
Socutera brengt goede doelen in beeld. Dit keer: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, de Hersenstichting en de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland.
«
»
20:20 Blue Lights
Na de schietpartij slaan de teamleden de handen ineen. Stevie heeft een confrontatie met de informanten, Mo komt achter de waarheid over zijn vader en Grace accepteert dat ze haar belofte aan Angela mogelijk niet kan nakomen.
«
»
21:20 Pinkpop 2024
Pinkpop is een fenomeen. Al 52 jaar lang staan de groten der aarde op het festival van Nederland. Liveverslag van de voorpret, de optredens, op de camping en backstage.
«
»
23:25 Dertigers
Lot wordt steeds onzekerder in haar moederrol. De spanning loopt op tussen Bart en Carmen. Alex, Elias en Noor bespreken het ouderschapsplan en merken dat dit hun vriendschap voorgoed zal veranderen.
«
»
00:00 Dertigers
Pieter voelt Saars verdriet en om haar op te vrolijken nodigt hij de groep uit voor een etentje. Carmen wil niet mee omdat ze zich afgewezen voelt door Lot. Alex, Elias en Noor vertellen hun baby-in-wording-nieuws.
«
»
00:30 Dertigers
Bart ontdekt dat Thomas al maanden date met Hannah en confronteert Thomas. Carmen is woedend over Barts aanpak en vertrekt samen met Thomas. Hannah is boos op zowel Bart als Lot. Saar krijgt een klus aangeboden in New York.
«
»
01:00 Dertigers
Lot en Bart hebben het over wat er vorige avond gebeurd is met Hannah en Thomas maar blijken zelf ook slecht bestand tegen verleiding. Pieter oppert dat Saar met hem het caf kan runnen.
«
»
01:30 Pinkpop 2024
Pinkpop is een fenomeen. Al 52 jaar lang staan de groten der aarde op het festival van Nederland. Liveverslag van de voorpret, de optredens, op de camping en backstage.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers