TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:45 Critical Kingdoms: Stories of Hope
Australië is het droogste continent op aarde, maar toch heeft het een prachtig gevarieerde natuur en een unieke biodiversiteit, al zijn die in de afgelopen 200 jaar steeds meer in gevaar gekomen.
«
»
17:35 Sporza: UEFA EURO 2024
Turkije neemt het in Dortmund op tegen Portugal in groep F van het EK 2024. Portugal won alle drie de EURO-wedstrijden tegen Turkije: 1-0 in de groepsfase van EURO 1996, 2-0 in de kwartfinales van EURO 2000 en 2-0 in de groepsfase van EURO 2008.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Documentaire vanuit het oogpunt van twaalf filmmakers uit Gaza over de Israël-Hamasoorlog.
«
»
20:50 Mystery Road
Emma en Jay moeten ingrijpen wanneer Georgia Shevorne ervan beschuldigt betrokken te zijn bij de verdwijning van Reese. Ze ontdekken de drugsvoorraad van Reese en Marley en geven Larry de schuld. Shevorne en rugzaktoerist Eric worden ook verdacht.
«
»
21:40 Mystery Road
De terugkeer van Marley zorgt voor opluchting, maar Reese is nog steeds vermist. Emma ondervraagt Marley en daaruit blijkt dat zijn verhaal niet klopt. Jay confronteert Larry, maar die wil niet meewerken.
«
»
22:30 Furia
Kathi neemt het heft in eigen handen. Ragna haast zich om Ole te vinden en de aanval op tijd te stoppen. De toekomst van niet enkel Duitsland, maar heel Europa staat op het spel. Voor Ragna is het de laatste kans om de dood van haar zus te wreken.
«
»
23:20 My Life as a Rolling Stone
Ronnie Wood praat over de hoogtepunten en zware dieptepunten tijdens zijn indrukwekkende carrière.
«
»
00:20 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers