TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Labor of Love
Voordat ze een beslissing neemt, trekt Kristy samen met de twee resterende kandidaten naar Chicago.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Foodtruck gezocht
Zainab gaat haar Pakistaanse roots achterna en gooit het roer volledig om. Ze neemt ontslag om zich volledig op haar foodtruck droom te focussen.
«
»
13:25 Outrageous Weddings
Wees getuige van de eerste gewichtloze bruiloft ooit. Verder is er een kennismaking met twee vurige bruiden en een vrouw die verloofd is met het licht van haar leven.
«
»
14:30 Bridezillas
De keuze van Roshonda valt niet bij iedereen in goede aarde en haar perfecte bruiloft dreigt in het water te vallen. Veronica plant ondertussen een bruiloft die ze eigenlijk niet wil.
«
»
15:25 Ik Vertrek
Jurgen en Marieke emigeren naar Sardinië om een Bed & Wine te starten.
«
»
16:30 Villa Zuid-Afrika
Niet alleen het gastenverblijf zelf, maar ook het domein eromheen ondergaat een stevige metamorfose. Kathleen en haar gezin trotseren de ene tegenslag na de andere, en ontdekken al snel dat verbouwingen zelden volgens plan lopen.
«
»
17:35 Een huis vol emigreert
Johan en Janneke zijn samen op huizenjacht in Spanje, want over drie maanden willen ze al gaan emigreren. En voor Julia, Anne en Olav Kraan is het moment aangebroken om afscheid te nemen op school.
«
»
18:40 De Bauers - 20 jaar later
Het is de grote dag; Frans zijn 50e verjaardag. Hoewel hij vooral niet te veel poespas wilde, staat hem het tegenovergestelde te wachten. In Rotterdam staat hem een enorme verrassing te wachten.
«
»
19:25 Mr. Bean
Mr. Bean gaat op vakantie, maar als hij een bad wil nemen loopt alles in de soep. Als ook alles niet helemaal naar wens verloopt tijdens het buffet, sluit hij zichzelf maar op in zijn hotelkamer.
«
»
19:55 Flodder
Vittorio heeft het hart van Ma veroverd. Als ze hun voorgenomen huwelijk aankondigen, is de maat voor Johnnie vol: hij besluit dat het tijd wordt voor drastische maatregelen.
«
»
20:30 Now You See Me 2
Een jaar na hun laatste optreden staan de illusionisten, de Four Horseman, opnieuw op het podium. Technisch genie Walter Mabry dwingt ze om een krachtige computerchip te stelen die alle computers van de wereld kan controleren.
«
»
22:50 Regi: Live in het Sportpaleis
Regi zorgt voor een spetterende show en zet het hele Sportpaleis in vuur en vlam. Met special guests Camille, OLIVIA, Jaap Reesema, Pauline Slangen en Niels Destadsbader.
«
»
00:30 Emergency on Sunny Beach
Een zware bosbrand in de regio houdt twee groepen feestende Britse meiden niet tegen om volledig uit hun dak te gaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers