TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Verken een ballenlabyrint, dierendisco en kijk hoe Boekenjongen een heteluchtballon maakt.
«
»
06:05 Bumba
Bumba tovert ballonnen en vliegt weg. Bumbina doet daarna een act met een bal op haar hoofd.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet drie tuinkabouters die ruzie maken. Ze willen allemaal een huis bouwen.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriette spelen tv'tje. Ze mogen alleen geen kabaal maken want mama moet een stukje schrijven voor de krant. Henriette besluit dat ze het weer gaat presenteren, want dat is lekker saai en rustig.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Tyra, geïnspireerd door verkeersborden, besluiten hun eigen borden in huis te maken en te installeren om de dagelijkse handelingen van papa en mama te regelen. Dit zorgt voor veel problemen bij de ouders.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu neemt een nieuwe camera en gebruikt deze om foto's te maken van de inwoners van de stad.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje leert Dion een truc om toch dingen uit de winkel van dichtbij te bekijken zonder ze aan te raken, want van zijn vader moet hij overal afblijven.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Lou willen met hun speelgoedfiguurtjes spelen, maar Gaspard wil eigenlijk dat ze verstoppertje met hem spelen. De twee vrienden gaan uiteindelijk de uitdaging aan en beginnen te spelen, maar hem vinden zou wel eens moeilijk kunnen zijn.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Mae-Mae heeft een nieuwe bandtent geregeld om haar grote droom, optreden op een echt podium, uit te laten komen. Maar ze is zo enthousiast dat ze niet goed meer luistert naar anderen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een blind meisje komt haar kapotte blindenstok brengen. Saïd en Anna vinden de blindenstok heel interessant en willen hem dolgraag even uitproberen. Dat mag vast wel van het meisje, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Alberto moet optreden. Omdat Marie zijn muziek ouderwets vindt wil ze zijn imago aanpassen.
«
»
07:30 Molang
De adviseur van de koning doet zijn stinkende best om de koning te vermaken, maar zonder succes. Alleen de geur van Molang en Piu Piu's bakkunsten maakt hem op zijn minst een beetje blij. Dit brengt de twee bakkers op een creatief idee.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit, Mush-Mush en Chep zijn aan het bespreken op welke Zwammer ze later willen lijken. Mush-Mush kiest Starmush, maar heeft eigenlijk geen idee wat hij doet in het dagelijks leven. Hij besluit met Starmush mee te lopen om te zien wat hij doet.
«
»
07:50 Lou
Na een verrassende theatervoorstelling raadt Lou's kunstleraar haar moeder aan om met haar naar een psycholoog te gaan.
«
»
08:00 Kids on the block
Tank is verliefd op Angelina van de scooterbende. Hij vraagt aan romanticus Rayan om hem te helpen. De Boefjes ontdekken ondertussen dat Tank het groepje van Ikram heeft ingeschakeld.
«
»
08:15 De Raad van Soekie
De leerlingenraad zit goed bij kas en beslist om met het geld iets te organiseren voor de leerlingen. Alle scholieren mogen een voorstel doen. Iedereen heeft een verschillend idee. Soekie vindt alle ideeën goed, maar ze kan er slechts één kiezen.
«
»
08:30 Nachtwacht
Schemermeer wordt omgeven door een dikke, mysterieuze mist. De Nachtwacht maakt zich zorgen, wanneer blijkt dat steeds meer inwoners van het stadje verdwijnen.
«
»
08:55 GameKeepers
Een virus heeft de gamewereld vervloekt tot een land van levende doden. Mats en Sari proberen te ontsnappen aan de zombies en samen met Lizzy het tegengif van het virus te vinden, tot een van de GameKeepers zelf besmet geraakt.
«
»
09:25 Onze natuur
Om te voorzien in zijn eigen voorbestaan heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor is ruimte nodig, open ruimte waarin gewassen kunnen groeien en vee kan grazen. Maar andere diersoorten hebben deze rijke oases ook nodig.
«
»
09:50 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:10 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:20 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina en Yonas zijn in Nederland, deze keer zonder kippen. Ze komen al snel te weten dat ze 24 uur moeten overleven op het water. Samen met kapitein Arend trekken ze de wijde zee in.
«
»
10:45 Competitiebeesten
We maken kennis met Gianni. Joliens tornooi kent een dieptepunt. Nina bereidt zich voor op een wedstrijd.
«
»
11:15 De Faker
Nidal moet proberen te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Petillion.
«
»
11:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy moet het huis verlaten en Piya een paar minuten alleen laten. Ze belooft niemand binnen te laten. Onderweg zetten de kakkerlakken een val voor Oggy, die onherkenbaar thuiskomt en Piya weigert de deur te openen.
«
»
11:35 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:45 Galactic Agency
Tijdens een routinecontrole ontdekt Sharki dat Dany zijn Toaster-rijbewijs niet heeft. Hij heeft 24 uur om het terug te krijgen. Het is slechts een formaliteit voor hem, maar de baas van het Galactisch Agentschap is in paniek door examens.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Wanneer Fien ontdekt dat haar zus Hannah wordt bedreigd door een gemene krokodil die haar heel mager en ziek maakt, staat de wereld op zijn kop. Samen met hun ouders proberen Fien en Hannah de krokodil te verslaan.
«
»
12:25 GameKeepers
De gamekey in dit spel is een zandloper. Mats en Sari moeten die in de tijdscapsulekoker plaatsen voor de zandloper volledig is doorgelopen. Maar dat is niet zo simpel, want ze moeten door de middeleeuwen, de oertijd, en het Romeinse Rijk.
«
»
12:50 Helden
De Helden houden een wedstrijdje met hun zelfgemaakte amfibievoertuig, wandelen op de maan (of toch bijna) en bouwen een echte telescoop.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 Onze natuur
Om te voorzien in zijn eigen voorbestaan heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor is ruimte nodig, open ruimte waarin gewassen kunnen groeien en vee kan grazen. Maar andere diersoorten hebben deze rijke oases ook ontdekt.
«
»
13:30 Ketnet Musical
Alles begint wanneer de muziek uit de gewone wereld verdwijnt naar Unidamu, het universum voor dans en muziek. De kleine Max wordt gepest op school en komt terecht in die magische wereld, maar wil de muziek weer naar de normale wereld krijgen.
«
»
15:05 Mega Mindy
Een paar familieleden van oma Fonkel komen over uit Amerika, maar zij kan ze zich helemaal niet herinneren. Ondertussen maken Barbara en Jessica het zich gemakkelijk in huis, en krijgen ze alles wat hun hartje begeert.
«
»
15:30 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Bill een goocheltruc doet, tovert hij Marie weg. Althans dat denkt hij, want Marie is zonder dat Samson en Bill het hebben gezien in het busje gaan liggen om te slapen. Wanneer Bill Marie niet teruggetoverd krijgt, slaan ze in paniek.
«
»
15:40 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Lilit en Chep zijn het durf-spel aan het spelen. Als Fung en Miff willen meedoen, besluiten Chep en Lilit te stoppen omdat ze weten hoe dat vorige keer afliep. Mush-Mush doet toch mee.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz maakt een laser om kleren te vergroten die zijn gekrompen in de was, maar Magoo, die zich voorbereidt op een uitstapje, ziet de uitvinding aan voor een camera.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Meneer Kat komt Fizz's nieuwe uitvinding tegen, een straalpistool dat voorwerpen in voedsel verandert. Hij besluit om alles wat beweegt in hotdogs te veranderen en neemt het mee.
«
»
16:00 Imago
Tijdens een tussenstop midden in de woestijn ontmoeten de helden de sinistere Ghoula en haar bende. Bij het zien van Azrohk de Flamboyante kan Ghoula maar aan één ding denken: hem gevangen nemen.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya is fan van een tekenfilmheld en vraagt Oggy om met haar te spelen. Hij accepteert om haar een plezier te doen. Maar wanneer de kakkerlakken in het spel komen, verliest Oggy zijn geduld.
«
»
16:30 Rox
In de luchthaven worden diamanten gesmokkeld in een koffer. De kolonel schakelt team Rox in, omdat de politie dit niet mag onderzoeken: het gaat namelijk over een diplomatieke koffer.
«
»
16:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya wint alle spelletjes. Oggy, een zeer slechte speler, kan niet tegen deze herhaalde nederlagen. Op de rand van een zenuwinzinking stellen de kakkerlakken een alliantie voor. Hij is niet het type om vals te spelen, maar hij moet winnen.
«
»
17:10 Nachtwacht
Een dryade is een vriendelijk wezen, maar komt naar Schemermeer om een wel heel speciale reden. Het wezen is geschokt als ze ziet hoe de mensen met de natuur omgaan.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Een kind met autisme leert de wereld beter begrijpen via een radioprogramma.
«
»
18:15 Helden
De Helden houden een wedstrijd met zelfgemaakte vliegers, spelen voetbal met gocarts en bouwen een groot zandkasteel.
«
»
18:30 Wannabe's
Video King heeft een sponsor te pakken: ze gaan geld verdienen door de frituursnacks van het Nederlandse merk Snacky in de kijker te zetten. Helaas heeft Mike zich overslapen, net op de dag dat Becky langskomt, de strenge topvrouw van Snacky.
«
»
18:45 De Hoppers
Arno baalt dat hij weer moet studeren. Hij zou zo graag rijk zijn, dan hoeft hij nooit meer naar school. Als hij op een ochtend wakker wordt, hebben Jackie en Geert goed nieuws: Arno heeft de lotto gewonnen. Zijn grote droom is eindelijk uitgekomen.
«
»
19:05 GameKeepers
De GameKeepers krijgen geen gewone game voorgeschoteld. Ze worden uitgenodigd in de wereld van GameMaster zelf. In een elektronische wereld vol lasers en duistere gevaren is GameMaster vastbesloten Mats en Sari voorgoed uit te schakelen.
«
»
19:30 De Raad van Soekie
Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.
«
»
19:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya breekt per ongeluk Oggy's nieuwe frame. Oggy, verblind door woede, geeft de kakkerlakken de schuld en schopt ze eruit. Het is het einde van de lijn. Doorzeefd met schuldgevoel, moet Piya de moed vinden om Oggy de waarheid te vertellen.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers