TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Las Vegas
Het Montecito draait beter dan ooit, maar Ed worstelt met zijn gezondheid. Bovendien is hij het slachtoffer van identiteitsroof, maar Danny maakt er zijn missie van om dee zaak op te lossen.
«
»
12:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 Men in Black II
Terwijl Jay een routinemisdaad onderzoekt, ontdekt hij een duivels plan bedacht door Serleena, een kwaadaardige Kylothian. Wanneer Serleena het hele MIB-hoofdkwartier gijzelt, besluit Jay om agent Kay, zijn vroegere partner terug te halen.
«
»
17:05 How I Met Your Mother
Barney is ervan overtuigd dat Robin het proefdiner zal organiseren in de lasershootarena. Dit tot grote ergernis van Robin, die dit helemaal niet van plan is. Lily ergert zich aan Ted, die zich niet aan een belofte houdt.
«
»
17:35 How I Met Your Mother
Een man op de bruiloft is moedwillig rumoer aan het veroorzaken tussen de vrienden. Marshall arriveert eindelijk bij het Farhampton Hotel.
«
»
18:05 How I Met Your Mother
Marshall vertelt het verhaal van de Klap van een Miljoen Exploderende Zonnen en bereidt zich voor om Barney nog een laatste indrukwekkende klap te geven.
«
»
18:35 How I Met Your Mother
Robin en Ted voeren Barney dronken in de hoop dat hij zijn geheimen onthult. Marshall doet zijn best om ruzie met Lily te vermijden.
«
»
19:05 How I Met Your Mother
De moeder vertelt hoe ze Ted heeft ontmoet en wat ze de laatste acht jaar heeft gedaan. Zonder dat ze het wisten hebben ze altijd veel gemeenschappelijke vrienden en kennissen gehad.
«
»
19:40 Magnum P.I.
Een verwarde man huurt Magnum en Higgins in om een misdaad te onderzoeken, nadat hij wakker wordt op een strand bedekt met bloed. TC is verrast als de biologische grootmoeder van Cade een bezoek brengt.
«
»
20:35 Wrongfully Accused
De wereldberoemde violist Ryan Harrison raakt verstrikt in een korte maar passionele relatie met de steenrijke Lauren Goodhue. Zij lokt Harrison echter in de val en beschuldigt hem ten onrechte van de moord op haar echtgenoot, Hibbing Goodhue.
«
»
22:20 You Don't Mess With the Zohan
Zohan, een agent van de Israëlische geheime dienst Mossad, besluit zijn eigen dood in scène te zetten en vervolgens in New York een carrièreswitch te maken als kapper.
«
»
00:20 Mr Inbetween
Ray besluit zijn huis te verkopen. Hij neemt Brittany voor de eerste keer mee naar Bill. Freddy vraagt Ray om Alex, die opnieuw is opgedoken, te zoeken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers