TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Oscar Pistorius: Blade Runner Killer
Drama over de Zuid-Afrikaanse atleet Oscar Pistorius, die beschuldigd wordt van de moord op zijn vriendin, fotomodel Reeva Steenkamp. Op Valentijnsdag 2013 werd zij getroffen door vier kogels.
«
»
10:15 Stolen by My Mother: The Kamiyah Mobley Story
Kamiyah Mobley werd in 1998 bij haar geboorte ontvoerd door een vrouw bij wie ze opgroeide in de overtuiging dat het haar moeder was. Kamiyah Mobley vertelt haar verhaal aan de bekroonde journalist Robin Roberts.
«
»
11:40 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Ellen kwam erachter dat de internetliefde waar ze 15.000 euro aan overmaakte een oplichter was. Kees ontdekt dat het om dezelfde oplichters gaat die de vrouw voor de tweede maal proberen te bestelen.
«
»
12:25 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team openen de jacht op WhatsApp-fraudeurs in Nederland. Met de nieuwste technische snufjes lukt het om deze criminelen op te sporen. In een kat-en-muisspel lopen uiteindelijk acht oplichters tegen de lamp.
«
»
13:15 Snapped
Een jonge moeder wordt geëxecuteerd en haar familie raakt ernstig gewond. Onderzoekers stuiten op angstaanjagende aanwijzingen die wijzen op een eerdere moord. Uiteindelijk komen ze de gestoorde moordenaars op het spoor.
«
»
14:00 Snapped
Nadat een jonge moeder verdwijnt met een vrouw die beweert een maatschappelijk werkster te zijn, eindigt een onderzoek naar haar verblijfplaats in een gruwelijke ontdekking.
«
»
14:45 Snapped
Een familie die herstellende is van een verwoestend verlies wordt getroffen door een nieuw drama wanneer een man zijn zus doodgestoken in haar woonkamer aantreft.
«
»
15:30 Snapped
Wanneer pasgetrouwde stellen buiten een kerk in Texas worden neergeschoten, beseffen de agenten van het stadje dat ze de slachtoffers kennen. Ze leggen een moordcomplot bloot dat wordt aangewakkerd door lugubere familiebanden.
«
»
16:20 Snapped
De achttienjarige Anthony Bluml gaat op bezoek bij zijn biologische moeder Kisha Schaberg nadat hij door zijn adoptieouders het huis uit is gezet. Maar de vreugde van de hereniging tussen moeder en zoon duurt niet lang.
«
»
17:10 World's Most Evil Killers
Nicholas Burton vermoordt Rachel McGrath in 1997 voordat hij een student ontvoert. Na een lang en complex proces krijgt de moordenaar drie keer levenslang als gevangenisstraf opgelegd.
«
»
18:00 World's Most Evil Killers
In 2004 vermoordde Joe O'Reilly zijn vrouw en liet het eruitzien als een mislukte inbraak. Voordat hij werd gepakt, deed hij zelfs een oproep op tv voor informatie.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Toen Mary Gough in 2001 dood werd gevonden, leek haar echtgenoot oprecht geschokt. Na grondig onderzoek komen een web van leugens en diep sinistere bedoelingen aan het licht.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
In 2005 werden de lichaamsdelen van Farah Swaleh Noor gevonden in een kanaal in Dublin. Al snel kwamen zijn partner en haar dochters in beeld als de mogelijke daders.
«
»
20:30 Who Killed JonBenét?
De politie doet onderzoek naar de moord op de zesjarige JonBenét Ramsey. Zij werd gewurgd in de kelder van haar woning gevonden in Boulder, Colorado op 26 december 1996.
«
»
22:00 Murder in Mexico: The Bruce Beresford-Redman Story
Bruce is een producer van de populaire realityshow "Survivor" en neemt zijn vrouw Monica en hun kinderen mee op vakantie naar Mexico. Maar wanneer Monica gewurgd wordt aangetroffen, beschouwt de politie Bruce al snel als hun belangrijkste verdachte.
«
»
23:30 The First 48
Een middelbare scholier wordt neergeschoten als zijn vrienden een gevaarlijke beslissing maken en de politie moet de getuigen van de verdachten weten te scheiden om erachter te komen wie het fatale schot gelost heeft.
«
»
00:15 The First 48
In Tulsa, Oklahoma wordt een onopgeloste moord nieuw leven ingeblazen als nieuw bewijs een licht schijnt op de vriend van de dode man.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers