TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:40 Slisse & Cesar
Omdat Slisse al twintig jaar als verzekeringsmakelaar werkt, mag hij van het hoofdkantoor zeven reizen naar de Dominicaanse Republiek verloten onder zijn klanten. Het gezin van de verzekeringsagent wil zelf de reizen winnen.
«
»
17:15 Slisse & Cesar
Tinneke en Joe gaan niet mee op reis. Slisse wil zijn koffers absoluut niet pakken.
«
»
17:50 Slisse & Cesar
Slisse, Cesar, Melanie, Jan, Rik, Valerie en de facteur vertrekken naar de Dominicaanse Republiek.
«
»
18:20 Slisse & Cesar
Slisse en Cesar spoelen aan op een eiland in de Caraïben. Het duo wordt als vermist opgegeven.
«
»
18:50 Slisse & Cesar
Tinneke en Joe vieren hun eerste jubileum. Melanie wil hen verrassen met een ontbijt. Cesar vergezelt Slisse naar Luxemburg, waar de verzekeringsmakelaar een seminarie zal bijwonen.
«
»
19:30 Bompa
Bompa Albert trakteert met een weekendje in de Ardennen. Samen met Bompa Roger en Frieda worden er allerlei plannen gesmeed. Maar al spoedig blijkt dat 'den Bompa' en Leo als redders in nood moeten optreden.
«
»
20:00 Bompa
Tijdens hun vakantie in de Ardennen maken Frieda en Francine een toeristisch uitstapje met een stoomtreintje. Ondertussen staan Roger en Albert als echte forelvissers in de Semois.
«
»
20:35 Bompa
Frieda wil weer gaan werken. Bompa en Leo willen een ruzie tussen Frieda en Roger voorkomen.
«
»
21:10 Bompa
Bompa is ingetrokken bij Roger. Hij heeft een plan bedacht dat elk lid van de familie de man één avond zal opvangen. Maar Roger is van het hele plan niet op de hoogte.
«
»
21:45 Bompa
Roger voelt zich aangetrokken tot tante Josée. Hij weet niet hoe hij dit tegen Bompa moet vertellen. En dan is er ook nog Leo, zijn reactie zal ook niet mals zijn.
«
»
22:20 The Golden Girls
Blanche krijgt bezoek van haar zwager en schrikt van z'n gelijkenis met haar overleden echtgenoot. Al snel wordt ze verliefd, en hoopt ze met hem te trouwen.
«
»
22:50 The Golden Girls
Dorothy vindt een lijst met alles wat ze voor een bepaalde leeftijd wilde bereiken en beseft dat er maar weinig van terecht is gekomen. Ze besluit zich op een ervan te richten: het entertainen van mensen. Ze meldt zich aan als stand-upcomedian.
«
»
23:20 The Golden Girls
Dorothy's zoon Michael staat voor de deur met het nieuws dat hij en z'n vrouw uit elkaar zijn en hij een logeeradres nodig heeft. Dorothy wordt z'n klaploperij echter al snel zat en dumpt hem bij Stan.
«
»
23:45 The Golden Girls
Blanche is diep getroffen nadat haar vader, Big Daddy, is overleden. Maar als ze teruggaat naar het huis waar ze is opgegroeid, krijgt ze een fikse ruzie met haar zus Virginia en besluit ze de uitvaart niet bij te wonen.
«
»
00:15 The Golden Girls
Het is kerst en de meiden zijn het zat om inkopen te moeten doen tijdens een hittegolf. Ze besluiten alleen cadeautjes te kopen voor degene wiens naam ze uit een hoed pakken. Later besluiten de meiden een kerstdiner te organiseren voor daklozen.
«
»
00:45 All Saints
Mitch' vrijgezellenfeest wordt vervelend als Luke dronken wordt en besluit zijn mening te geven. Ondertussen gaat Bron, die 's nachts de leiding heeft over de afdeling, de strijd aan met een arrogante dokter die verplegers slecht behandelt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers