TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 The Big Bang Theory
Leonard en Amy ondernemen een verrassingstrip naar Arizona om Sheldon op te halen. Tegelijkertijd heeft Penny een sollicitatiegesprek bij het bedrijf van Bernadette.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 How I Met Your Mother
Robin twijfelt om het uit te maken met Nick en dus besluit Barney een handje te helpen. Marshall en Lily hebben wanhopig tijd voor zichzelf nodig.
«
»
12:35 How I Met Your Mother
Marshall moet de schade beperken wanneer een vriend van hem solliciteert naar een baan op zijn werk. Robin onderhandelt met Barney over zijn terugkeer in de wereld van stripclubs.
«
»
12:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Buffy the Vampire Slayer
Xander krijgt plotseling ernstige twijfels aan de vooravond van zijn huwelijk met Anya, nadat een bizarre vreemdeling hem heeft laten zien hoe hun gezamenlijke toekomst eruit zal zien.
«
»
16:25 Buffy the Vampire Slayer
Warren, Jonathan en Andrew laten een demon los wiens krachten Buffy doen geloven dat haar vrienden alleen in haar verbeelding bestaan.
«
»
17:10 Buffy the Vampire Slayer
Anya probeert wraak te nemen op Xander nadat hij haar bij het altaar heeft achtergelaten. Willow en Tara blazen hun romance nieuw leven in, terwijl Buffy haar relatie met Spike probeert te beëindigen.
«
»
18:00 Buffy the Vampire Slayer
Buffy's vrienden hebben nogal gemengde gevoelens wanneer ze te weten komen over haar geheime relatie met Spike. Warren krijgt een paar krachtige demonische bollen in handen, waarna hij het opneemt tegen Buffy.
«
»
18:55 Buffy the Vampire Slayer
De vrienden krijgen te maken met de tragische vroegtijdige dood van een van hen. Nadat Buffy op magische wijze door Willow is gered, besluit Willow, verteerd door woede en duistere magie, eigenhandig achter Warren aan te gaan.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Wanneer rechter Rachel Park wordt gechanteerd, huurt ze Magnum en Higgins in. Die spannen zich tot het uiterste in om haar te helpen. Terwijl Rick de druk van het vaderschap voelt, stelt hij veranderingen voor om La Mariana winstgevender te maken.
«
»
20:35 Mona Lisa Smile
Katherine Watson wordt ingehuurd om kunstgeschiedenis te doceren aan een prestigieuze universiteit. Ze is vastbesloten om daar iets aan de ouderwetse waarden en normen te doen.
«
»
22:40 Skiptrace
De Hongkongse rechercheur Bennie Chan probeert misdaadbaas Victor Wong te klissen. Beroepsgokker Connor Watts wil getuigen tegen Wong, maar wordt dan ontvoerd naar Rusland.
«
»
00:40 Impeachment: American Crime Story
Monica Lewinsky en Linda Tripp vertellen hun verhaal aan 23 vreemden. Monica moet de anonieme leden van het publiek onder ogen komen die de jury vormen die over de aanklacht oordeelt. Ze krijgen dingen te horen die hen choqueren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers